Ahojte a pekny den Vam prajem

vyzera to,ze som si dobre casy na cas vycerpala a teraz ma caka to skuskove obdobie,ktore jednoducho musime ustat a uz sa len tesit na to dobre zase....Z bytu a z hypoteky nebude nakoniec nic, pockame rok a uvidime...zase mam vsak problemy s mojim drahym zamestnavatelom a dozvedela som sa,ze na urad prace na nezaregistruju pokial nemam ukoncene pracovno-pravne vztahy so zamestnavatelom a odporucila ma na inspektorat prace kde mi oznamila,ze jej to je sice velmi luto,ale neostava mi nic ine ako sa obratit na nejaku obciansko-pravnu poradnu a dat ho na sud

takze Vam ani slovami neviem opisat v akej depresii som, mam 100 chuti to zbalit a odist prec niekam velmi daleko z tejto republiky, z ktorej som si myslela,ze sa nam a mojim detom stane novym a lepsim domovom.... aj keby som chcela hned nastupit do novej prace tak nebudem moct kedze oficialne som stale zamestnana unho ako jediny zamestnanec ale nikto o nom nevidel ani o nom nepocul uz pekne dlho...no ako ho mam najst??????? Mat peniaze tak si najmem sukromneho detektiva asi

no nic, dakujem,ze som sa mohla pozalovat....
Ale inak vaha stale klesa ( co je super ) rezim sa snazim dodrziavat,aj ked sa priznam ze denne padne nejaka mala coko tycinka na obalenie nervov

Holky Vam co mate po operacii prajem rychle zotavenie a krasne zhadzovanie kileciek a tym,co este len cakaju - nevzdavat sa - stoji to za to!
QWYS - gratulujem k psikom, budes teraz plne zamestnana starostlivostou,ale je super,ze ste to takto mamicka aj Ty zvladli!
papapa