Misenko,
diky, to se radsi ani neptej, prijeli jsme, vyndalo se, 4900 Kc(vydedukovala jsem, ze si pujcim od segry, kdyz dostala preplatky z bytu, mela jsem necele 3000) a dalsi den s kontrolou, praskama (+ jsem si dovolila navic odcervovaci pastu

) dalsich 800, takze 5732 celkem + 3400 pani majitelce kryciho psa do 10. tydne veku
Nepocitam prihlasku stenat (jsou s PP) a cipovani... Ockovani nevim, zda si udelame my, nebo budouci majitel, jestli se najde

Toto me zatim nechava klidnou - hledani majitelu... Jsou dva, holcicka by prinejhorsim mohla zustat mezi tema dvema, co uz mam, co kdyby jich bylo 10, to se hur udava

Drahy spas a cenna zkusenost.
No byla jsem ted natolik nervni, ze jsem ted snedla asi 30 g jakesi stravy a mam proste stazenej zaludek, tlaci me to. Jeste me ted nastvali zase z pojistovny... Chci zrusit pojistku, byla jsem i na kontaktnim miste, kde jsme to vse s OP sepsali, ale jim to nestaci - no kdo by si nenechal platit furt prachy, za ktery neposkytne zadny plneni, jsme prece v CR! Navic tohle je pojisteni, ktery zrusil kolega, protoze mu to udelali omylem a on to proste nechtel, dluzil 56 KC, tak jim to zaplatil, a za par mesicu pise pravnik s exekuci... A i kdyz posilal oskenovanou uctenku, zaplatil, moji zlati, vice nez 18000 za exekuci. O, ano, takova je pojistovna Ceske Ztoporitelny, Hyenna Insurance Group.
Kachnicko
jak to tu lidicky pisou, udelala jsi pro sebe moc a jestli ted neco pujde dolu, to uz jsou takove komunisticke tresnicky na dortu

ale ono to pomalu jeste pujde. Kazdopadne uz nejsi v tech rizicich a pod tu stovku by ses taky mohla do roka dostat.
Boubelko77
ty prvni dny a tydny neexistovalo, ze bych se napila nebo najedla (takze vlastne napila) a hned si lehla, musela jsem cekat aspon 15 minut, nekdy vic, to bych se dockala tlaku, zvuku nebo vraceni krmne davky

26.03.2007 bandáž Praha, 110 kg (-> poté 129 kg)
07.03.2012 - band ex + tubu Turnov (112 kg)
16.04.2012 po cca 7 letech docentkou
28.08.2012 pouhá nadváha, 27.02.2013 NORMA