Pěkné ránko,při pondělku..
Tak dnes se chystám na brkaši,už se nemůžu dočkat!!Ráno jsem si dala dva Dvoucentimetrové kousíčky měkkého vnitřku z toustáku s mazacím sýrem..noo a lahoda.dcerky na mě koukaly..

jak si to vychutnávám a že takový kousíček žmoulám v puse tak dlouho,jedla jsem to téměř tak dlouho jako oni obě celý toust.Ale fakt namina...
Qwys:..noo,včera jsme to řešili a nevím zda vůbec na něco přišli,bylo i řečeno,že třeba by vyšel konečně i kluk (nebot máme ze švagrovou obě - dvě holky),ale ty chlapi si vůbec neuvědomují to vše co je kolem toho dokola starostí a můj nebere mé zdr.problémy nijak vážně...

(no nebere vůbec nic vážně)!!!! Sám není zdr.v pohodě a nebere na to zřetel..no mám pocit,že mám doma děti tři!!No ale to je kapitola sama pro sebe a né pro veřejný sektor..
Trixl :noo,já už nemám nic tak jednoduchého jako za mlada,vždy se mi z něčím musí vyskytnout nejaký problém.To asi abych nepřestala přemýšlet,takže prostě musím nad vším....

Co se týče těhu,tak já mám obě holčičky právě po značném zhubnutí (tenkrát u STOBu a dietě),takže asi dáme zatím tělísko,bez hormonů noo a uvidíme jak se s tím vyrovná mé tělíčko..
Jinak gratulka Vám těm hubnoucím a těm co máte nové termínky tak se těšte už je to za pár.
Chtěla jsem za Vámi na Harfu,ale mám zrovna hlídací týden na starou babičku,takže opět nic a v září Krakonošovo,už jsem si scháněla hlídání,že bych Vás ráda poznala ale jdu s mlad.dcerkou na opku,takže budu mít welnes v motole...
Anax:Taky jsem chtěla držet uplněk,ale dnes už se nemohu dočkat něčeho hustějšího než voda,čaj a mléko..takže až příští měsíc,dnes si fakt dát něco dobrého už musím...