Ahoj holky....dneska jsem tu odpoledne napsala takový dlouhý dotaz a vůbec to tu není.... tak zkusím ještě jednou.
Dneska jsem byla ve FN v Ostravě a dali mi termín 19.6, poprvé jsem tam byla asi před 14 dny a teď už mám termín, takže fofr.
Ale jsem taková z toho nějaká rozladěná a pořád zvžuju jestli do toho jít, nebo ne. Dali mi papíry, na kterých je popsán zákrok a následné stravování. První měsíc jen tekutá strava (to chápu) ale netučná, dietní, neslazená...atd.....potom kašovitá...atd...
Holky, já jsem to nejdřív pochopila tak, že jak některé psaly, tak po operaci nemají žádné diety...já bych se ráda chtěla stravovat tak jako doteď, jen prostě v menším množství...my jsme ve stravování docela vzorná rodiny, nesmažíme, nepeču skoro sladké, jen občas a to je suchou buchtu, nedělám omášky, nepeču masa, knedlíky minimum, jíme hodně rýže, zeleninu, brambory, těstoviny, maso hlavně krůtí...atd...ale jíme taky chleba, sýry, jogurty, máslo, piju vodu se sirupem...a to bych chtěla všechno stejně.....

(( já nechci nastolit nějakou zásadní dietu...když už se mi zmenší porce na 1/10 a ještě k tomu redukční stravu,? Tak to bych do toho snad nešla....a raději to zkusila i bez operace !

no jsem tak nějak na rozpacích...
Jak to máte holky s tím stravováním a co jste po opce jedly,??,
No je to hrůza.....já mám prostě strach, že po opce toho budu litovat, protože to bude opět drezůra a hlídání, na které já prostě nemám...nedokážu se hlídat já prostě myslela, že budu vařit stejně jako doteď, jen si prostě pro sebe toho dám 100g a ne jako teď třeba 3x tolik...
Jak to teda je? Jak moc se omezujete, hlídáte....atd.......myslela jsem si, že i chutě mi nějak přejdou.....no váhám váhám..
omlouvám se, vy tu máte samé takové optimistické zprávy, ale já pořád nevím....nechci být tlustá, ale nechci dělat něco, čeho bych litovala....prostě bych spíš potřebovala vsugerovat do hlavy nějaké pokyny

))

33 let, 2 děti, 1 manžel
váha před operací 161 kg
termín tubu 22.6.2012 Valašské Meziříčí - prim. MUDr. Bařinka TUBU ZVLÁDNUTA A CÍTÍM SE SKVĚLE UŽ OD 2. hodiny po probuzení z narkozy, až mě to překvapuje...

Tak vstříc novým zítřkům