Auliki
alkohol si dat muzes, strik ano, jen jak pise Scalla, aby ses nedivila, ze to muze mit silu jak Absinth...

My meli vinecko treba vcera, kdyz si clovek da kvalitu a ucucava, tak je ho treba hodne, ale hlavicka rano neboli

A melo by stacit, kdyz budes velice dukladne kousat, je pro zaludek mozna lepsi mit tekutou 3 tydny a pak 3 tydny kasovitou, ale huba je velmi dobry mixer!
Heliku
ledovy salat taky vylozene zeru

Ja muzu vsechno tohleto, ted mam udelany salatek z rajcat, papriky, okurky, led.salatu, cibule, oliv, balkanu a hrachu. Tak. A toto uz dnes musim snist, to chci videt! To, co mi stacilo na jedno, dve jidla, mam nyni na dva dny. Zitra se vrhnu na brokolici, zapecu si ji pekne se syrem

Stephany
s ibalginem po o nemam zkusenost, ale kdyby neco, mam doma jeste dva algifen cipky, kdyby mi bylo blbe, tak se sjedu tim

Je jiste, ze zaludek teda nepodrazdim

Verco,
fujky, jesteze to mam venku, driv nebo pozdeji by me to urcite cekalo taky.
K tomu, zda rikam, nebo nerikam, jak me sadlo opustilo - uz se me na to zacina ptat dost lidi a ja vzdy rikam, ze jim pravidelne po dvou hodinach malou porci a ze zeru vsechno. A ze chodim a mam doma orbitrek. U nas v praci se u nekterych zamoznych docela rozmaha krabickova dieta. Zamoznych proto, ze cena se pohybuje kolem 9-10 tisic, takze pro nekoho je to treba cela hypoteka

no ale ti lidi se pry vetsinou stejne musi dojidat, protoze jim to nestaci... takze jsem vdecna za tubu.

26.03.2007 bandáž Praha, 110 kg (-> poté 129 kg)
07.03.2012 - band ex + tubu Turnov (112 kg)
16.04.2012 po cca 7 letech docentkou
28.08.2012 pouhá nadváha, 27.02.2013 NORMA