helen.kocova píše:
Hezké odpoledne tak jsem četla vaše přízpěvky a neřeším to jak o mě kdo bude pečovat ,ale zdali se probudím a vše bude ok .Měla jsem před 7 lety trombozu levé nohy tak nevím co mě bude čekat léky už dávno neberu tak nevím zda mě budou před operací ředit to ještě nevím .Mě bude stačit když budu ok at jsou dobří nebo jsou méně pozorní to mě netrápí spíše st vše je ok-))))))))))))))je fakt ,že pro někoho to je moc důležité pro mě je to aby to proběhlo v pořádku .Prosím myslete na mě zítra čeká mě v 9 ráno jdu na GASTROSKOPII bojím se bojím má noční můra jak už jsem to několikrát psala ale je to můj boj

JInak gratuluji kdo šel s váhou dolů

-)))))veliká gratulace

36let dvě děti kluk 15 holka 6 let
Muž pomáhat a hasit dva psy -))
konzultace 24.5 2012 - zvládla
sono- 8.6-jsem zvládla -) doktorka z utrazvuku drží palce i když mě neznala-))
gastroskopie 12.6-
psycholog 22.6-
endokrilogie 10.7-
Tak přesně s tím souhasím...pro mě je důležité, abych se probudila a přežila 5 dní v nemce....toť vše

) Jinak já se gastra taky bála hrozně, ale opravdu se neboj !!! ty 3 minutky se to opravdu dá vydržet....Já byla v Novém Jičíně a byla jsem jak v Jiříkově vidění....personál se i představil, podali ruku i doktor, vysvětlili co a jak....po dobu těch 2minutek pořád mluvili jak jsem šikovná a že už to bude hotovo....fakt se to dalo přežít

tak se neboj...budu na tebe myslet

Jinak hádka o nemocnice...přesně jak říká KOPRETINKA...se taky nehádáme..je to o názoru..já mám jen ty nejlepší zkušenosti v Novým jičínem a to jsem tam 2x rodila, jednou ležela......a byla na gastru atd....a spokojenost nejvyšší

tak snad to zvládnu i v té fakultce...

33 let, 2 děti, 1 manžel
váha před operací 161 kg
termín tubu 22.6.2012 Valašské Meziříčí - prim. MUDr. Bařinka TUBU ZVLÁDNUTA A CÍTÍM SE SKVĚLE UŽ OD 2. hodiny po probuzení z narkozy, až mě to překvapuje...

Tak vstříc novým zítřkům