Dobré ráno všem
katarina30dnes tě čeká nový život, ničeho se neboj, jen se na chvilku dobře prospíš a po probuzení dáš kilům navíc a dietám jednou provždy zbohem

to za to stojí, ne? držím pěstičky
Drahomírajá jsem ráda, že jsem tě povzbudila, aby si boj nevzdaávala protože vím, že pak člověk lituje toho, čeho se bojí a odkládá... a přitom není z čeho mít strach, naopak, máme se těšit na nový štíhlejší život do kterého se ještě přitom krásně vyspíme... to je luxus teda

takže žádný strach a vzhůru k lepším zítřkům
macis30tady na foru jsme všichni na jedné lodi tady tě nikdo neodradí, nevystraší, nevynadá ale ukáže ti cestu správným směrem a podporou to začne, protože my, co máme operace za sebou víme, že to stojí opravdu za to podstoupit... z vlastních zkušeností
jana123ať ti to u lékaře dopadne dobře...
alena1gratuluji k další operaci a modelaci rukou

a přeji rychlé zahojení
Mě dneska čeká první poradna v porodnici, asi monitor mimiska, jsem zvědavá, jestli bude spát nebo bude aktivní

jinak tu váhu a délku možná, kdybych měla jinou ochotnější doktorku tak to zjistí i bez nároku na peníze za screening navíc, kamarádka to tak měla, lékař ji každou návštěvu byl ochotný říct, jak porostla hlavička nebo stehenní kost. Já mám bohužel na to smůlu, mě nezbývá nic jiného, než jíst, jíst a jíst abych přibírala, ale poslední kontrolu mám zase -3kg a na to mi řekla, že jsem možná málo pila, což jsem málo pila

.
Vím, že v porodnici, kam odedneška budu chodit, mi dobrovolně váhu mimi nezjistí, až těsně před porodem, tak uvidím, pokud bude doktor příjemný a milý a možná ochotný, udělám psí oči a použiju ten svůj pidi žaludek jako důvod

jestli mimi roste při těch mých pidiporcích ale moc tomu nedávám naději
Všem přeji hezký den