Je, Misenko, gratuluji k docenture! Jsi rychla!
Fiono a co slinivka, nemuze byt podrazdena? Kazdopadne na kasi je casu dost, jen si hezky "tec", nejlepe nejake nedrazdive veci, bily jogurt nebo tak...
Vcera jsme tu meli mensi mecheche s rodici, segrou a jejim klukem

Jedlo se, pilo se, zpivalo se, zazpivali jsme jim pisnicku k 30. vyroci a tata slavil narozky, z darku meli moc velkou radost, jsme alkorodina, takze to byla svestkovice v drevenem letadelku s panaky, portske a z toho "normalnejsiho" prave ta pisnicka a CD rumovych pisnicek

To se jim ohromne libilo

Vcera jsem delala pizzu a zvladla jsem ji udelat pro nas vsechny, bylo to jako slovni uloha

- ja jim olivy, ale nejim maso. Tata ji vse, ale v patek neji maso. Segra ji olivy i maso. Mamca, muj a segry pritel ji maso, ale neji olivy. Musim se pochvalit, ze jsem to zvladla pekne

I strudl chutnal, rozplyval se na jazyku.
A dneska jsem pekla kuratko - i muj tata, ktery moc neji, si nekolikrat pridal a snedl asi 2 rohliky jen se stavou, kterou si pak odvezli ve sklenici
Me ego bylo pohlazeno, ale jak jsem doma a popijela jsem vino a jedla potraviny z mouky, ac se vaha nezmenila, pripadam si silnejsi, takze si zitra zas nakoupim nejakou zeleninu a pojedu na salatech a ciste vode, chudaci ledviny!
Kdyz jste psali o zanetu ledvin, myslim, ze jsem ho jednou taky mela, musela jsem odejit z prace domu, jak mi bylo blbe, ta silena bolest, vysoka horecka a bylo to v patek, takze mi tehdy pritel koupil Modafen a na tom jsem jela... jak zdrave

takze tem ledvinam dluzim uz hodne, o jatrach nemluvic...
Hezky vikend vsem!

26.03.2007 bandáž Praha, 110 kg (-> poté 129 kg)
07.03.2012 - band ex + tubu Turnov (112 kg)
16.04.2012 po cca 7 letech docentkou
28.08.2012 pouhá nadváha, 27.02.2013 NORMA