Ahojte holky a kluci
Fiono no já si myslela,že jsi to ty,ale nechtěla jsem se splést,abych někomu nepřidala starosti,kdo je neměl..

Takže když je to už dobré,tak je to jen a jen dobře!!
Anax ..no já jím pomalu,jím vše co se v puse dá pěkně rozkousat,aby nezbyli žádné kousky. (hrudky).Prostě jsem tu dost četla,tak jsem byla info odtud a myslím,že i člověk si dá sám pozor aby bylo vše v pořádku.Tak taky mi včera bylo řečeno,že jím málo bílkovin,tak že mám přidat více masa-kuřecího,já na to ,že mi toto maso zatím nedělá až tak dobře ani moc mleté,tak ho zapojuji do jídla zatím málo..tak se divili,že jak je to možné že mi vadí i mixované..

..no nic co se týká jídla , dělám si to podle svého,samozřejmě,že opatrně,taky hodně dle vás tady,a na stejky si samozřejmě ráda počkám,nejsem blázen.
čeká nás příští týden grilovačka,ale mám objednanou šuknu v celku,takže ugriluji naloženou šunku a pár bramburek v alobalu..a už se nemůžu dočkat...
Verčo ..no taky si říkám 100 hlav 100 rozumů (názorů),ale podle mě by tedy lékaři na jednom pracovišti měli mít názory stejné..pak jsou lidi zmateni,a ani se nedivím,když tam pak potkám někoho s kým se dám do řeči a když slyší co třeby říkám já tak na mě koukaji jak z jara...

..a když jsem tam 2x říkala několika dámám,že když nemají s kým si pokecet o bariatr.opce,že at jdou juknout na toto forum,tak měli šok v očích,vždyt oni přeci mají info od lékařů a ti vědí co říkají,tak na co neoborné rady z fora..,no tak asi tak,hold se někdo spokojí z málem,ale myslím,že by spousta lidiček kdyby sem jukli asi koukalo,co je tady zkušeností,rad .. jiných než v nemce..
No nic jdu vymyslet něco k obědu pro dětičky (bude horko,tak něco letního..

) Odpol.máme schůzku o školce na září...tak místo,aby jsme se slunili budeme dřepět ve školce..a poslouchat p.ředitelku,která neumí říct ani jednu větu v kuse. (jedna dcerka mi v Mš končí a druhá bude začínat,no to bude perný rok)
Mějte pěkný sluníčkový den!!