Dobré ráno přeji všemhelen.kocovačetla jsem jak jsi tu psala o psycholožce a tom jak ti popisovala neuspěchy, měla jsem ten samý zážitek, došla jsem na "vyšetření", prvně jsme si povídali a pak mi začala vykládat o pánovi co měl bandáž a teď má umělý vývod, pak o pani, které též prodělala operaci a vůbec jí to nepomohlo a 2 roky po operaci dá 8 knedlíků z omáčkou a je těžší než před operací, pak o možnosti rakoviny žaludku, atd. No prostě to nejhorší na co si vzpomeneš to mi popisovala do detailů a to konkrétně u toho pána s vývodem. Jak shodil, opustil ženu, našel si mladší, jenže ta pak jeho vývod nerozdýchala a vrátil se a zůstal na krku té původní manželce, ta psychložka, toto povídání měla od té manželky, které byla zoufalá, že jí opustil manžel. Prostě mi to přišlo tak, že psychložka chtěla zjistit, zda si pevně stojím za svým. Pak mi dala test na 600 otázek a když jsem je vypsala poslala mě domů
Monidopis od psycholožky byl plný odborních názvů

moc toho nevím
co jsem pochopila je, že nejsem alkoholik, nejsem na drogách, jsem pozitivně naladěna a nepřipouštím si neúspěch (tady u toho si fakt nejsem jistá

) a pak, že jsem schopna dodržovat a řídit se pravidly, které mi lékař dá
Jinak, když jsem byla hubená (jako puberťák) tak jsem se dívala na silné a říkala jsem si, taková nikdy být nechci - a jsem
když jsem po IVF otěhotněla, tak jsem měla hrozný strach z potratu - a potratila jsem
když jsem začala hubnout, tak jsem si vždy říkala, stejně zase přiberu - a přibrala jsem
takže teď si říkám, opka se povede a vše bude oki, a já až do smrti, která přijde nejdříve v 90 letech budu krásná štíhlá se sportovní postavou - a tak to prostě bude
sorry za dlouhej příspěvek

Břeclav -
24.1.13 nástup na tubu - Břeclav - úspěšně zvládnuto
1.12.2014 - abdomino ... FN Brno ... dr. Adlerová ... největší spokojenost
26.1.2015 - po 11 letech a jednom prodělaném IVF, po adopci malého Adámka, jsem zjistila, že jsem těhotná