fórum.bandingklub.cz

operační možnosti léčby těžké obezity
Právě je 24 srp 2025 14:23

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina

Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 52268 ]  Přejít na stránku Předchozí  1 ... 2008, 2009, 2010, 2011, 2012, 2013, 2014 ... 3485  Další
Autor Zpráva
PříspěvekNapsal: 04 črc 2012 20:05 

já nakupovala taky jak zběsilá, když jsem měla velký žaludek... vy ne? :roll: a většina lidí ten velký žaludek má tak proč nenakoupit, od toho obchody jsou :D :D :D

Obrázek

PříspěvekNapsal: 04 črc 2012 20:15 

Jani,zadne kupovani :-D,tobe i Lucince budu plundrovat skrine pekne poradne P;-)

Tubu09/2008,po těhu spousty kil zpátky,takže díky zlatým ručkám docenta Holéczyho a diverzi 08/2012 jedu znova...

Od 25.11.2015 nové bříško :)

PříspěvekNapsal: 04 črc 2012 20:27 

Jeník píše:
Katarino!

Je lepší, když se Ti hubnutí zpomalí brzy, ale potom Ti to ubývá dlouho. Je to lepší, než zhubnout rychle za krátkou dobu. Já jsem zpočátku nasadil rychlé tempo a zpomalil jsem až po půl roce na 2 kg měsíčně. Za jeden rok jsem zhubl to, co bych měl hubnout dva roky. Bylo to sice povzbuzující, ale byla to docela zátěž na metabolismus, na játra, atd. Měl jsem nedostatek minerálů, zejména draslíku a to je zátěž pro srdce. Draslík už několik měsíců doplňuju v tabletkách a zdá se, že se situace začíná normalizovat. Hubnutí se v podstatě zastavilo, nadělala se mi v poslední době svalová hmota. Tuků mám 17%, což je ve spodní polovině doporučeného rozmezí. Teď se cítím skvěle, ale na pozim jsem měl takové unavené období a snadno se mi rozbušilo srdce.

Úplně bude stačit, když budeš po počátečním úbytku vody snižovat mezi dvěma až čtyřmi kg za měsíc. Raději ty dva kg za měsíc. Za dva roky z toho bude úžasný úbytek a přitom se budeš cítit dobře.

Jeník.

Děkuji, to mě potěšilo...dnes je to 12 dní od operace a mám další kilo dole, takže 7 nemocnice a 1kg doma...tak třeba ještě aspoň 2 do 2 týdnů přibudou :-)

Obrázek

33 let, 2 děti, 1 manžel
váha před operací 161 kg
termín tubu 22.6.2012 Valašské Meziříčí - prim. MUDr. Bařinka

TUBU ZVLÁDNUTA A CÍTÍM SE SKVĚLE UŽ OD 2. hodiny po probuzení z narkozy, až mě to překvapuje... :-)
Tak vstříc novým zítřkům :-D

PříspěvekNapsal: 04 črc 2012 20:33 

LF píše:
Tady se přeci nesouteží. Nikdo nemá hlad, nikdo nemá problémy s hubnutím, nikdo se nepotýká s problémy, nikdo nechodí na reoperace. Všichni v podstatě sedíme na gauči a cpeme se uzeným kolenem po 85 gramech celej den a ráno se probouzíme o čtyry kila lehčí. :wink:

Tady se napíše, že jde vlastně všechno skvěle ale pak se ty skutečné problémy (přibirání - ačkoliv teda samozřejmě nikdo nepřibírá) řeší jinde za zavřenými dvěřmi, kde to vidí jenom vyvolení.

Jenom taková malá soukromá reakcička.

Tak já jsem tu relativně uplně nová, rozhodla jsem se docela rychle podstoupit tubu.....nenačítala jsem měsíce info a taky jsem termín dostala snad do měsíce a během 1 týdne jsem si oběhala všechna vyšetření......takže NOVÁČEK...ale uplně se ztotožňuju s tímto názorem...taky je mi jasné, že problémy jsou, jen se o nich nějak nechce mluvit... :-)

Obrázek

33 let, 2 děti, 1 manžel
váha před operací 161 kg

TUBU ZVLÁDNUTA A CÍTÍM SE SKVĚLE UŽ OD 2. hodiny po probuzení z narkozy, až mě to překvapuje... :-)

PříspěvekNapsal: 04 črc 2012 20:40 

katarina32
ale mluví se o nich...
já taky nemám problém napsat, jak jsem tady ráno psala, že nejím, tak, jak bych měla ale často... v těhu je to jiné, já celé těhu jen poslouchám jez, jez, jez jíš za dva... a nemám problém přiznat, že nejím, jak ostatní a že "žeru" ale málo a často...
po porodu už doufám, že ne, mám i strach, abych neměla roztáhnutý žaludek, ale nepřecpávala jsem se, snad ne.... proto jsem rozhodnutá odvažovat, vrátit se tam, kde jsem byla před těhu, k pravidelnosti...

Obrázek

PříspěvekNapsal: 04 črc 2012 20:46 

:-)
Holky, zítra je 13 dní od operace, myslíte, že mám třeba v pondělí najíždět na kašovitou? Čím jste kašovitou začali?
Jo a dotaz......Jak to máte s bambůrkama? Já teda brambůrky nejím, ale co mám občas (tak 1x za měsíc) moooc ráda, tak jsou takové ty dětské jako by krekry, když se dají na jazyk, tak se samy skoro rozpustí.......tak to bych tak 2-3 mohla, i teď? protože ony se v puse fakt rozpustí skoro na nic...

Jinak hlásím kilo dole jím pořád ta plus mínus po 2,5-3,5 hodinách a mezi tím už vypiju skoro 2l :-) ale porce odvažuju na těch 100ml....jo holt.....asi se jinak jí tělu 181cm vysokému v původní váze 157kg, než tělu 165cm vysokému s váhou 100kg..takže mě těch 100 uspokojuje..někdy hodím i malinko míň :-)
Jinak všem děkuji..

Nevím která jste to tu psala, ale rozhodně mě neovlivňují pochyby, ale stále se ptám, protože chci vědět.... pochyby nemám, ale chci mít jasno :-)))

Obrázek

33 let, 2 děti, 1 manžel
váha před operací 161 kg

PříspěvekNapsal: 04 črc 2012 20:49 

matonkoneboj jde to se vrátit k režimu, taky jsem se vrátila po asi třech letech a šlo to krásně dolů, za měsíc 4 kg. Ted jsem trochu zvolnila, nechám to zase až po létě, až nebudou grilovačky, pizza, zmrzliny, pivečko. Ale už vím že to jde. Ty se ted soustred na mimíska a uvidíš, že po šestinedělí to zase nastartuješ. :wink:

15.10.2009 abdominoplastika dr. Tamasz FN Ostrava
19.4. 2010 prsa Primář Vřeský FN Ostrava
26.2. 2012 ruce Primář Vřeský FN Ostrava

PříspěvekNapsal: 04 črc 2012 21:36 

holky jsem moc ráda, že tohle píšete :roll: :roll: někdy mám pocit, podle reakcí, že jsem ta nemožná jen já, že už jdu na druhou reoperaci a teď vidím, že je nás víc, jen je škoda, že ti co mají taky problémy to sem nenapíšou, pak to zkresluje statistiku hubnutí a úspěšnosti :!: já jsem si již zvykla,že asi dělám všechno špatně, pak mi řekne doktor, že se mu zdá žaludek jako by nezmenšenej,po tubu, tak, že by to nebyla moje vina :?: Už se těším na 11.9. a nástup do Turnova :wink:

10.10.2012 konzultace Ostrava Dr.Holeczy---váha 133 kg...... operace BPD byla 28.1.2013Obrázek

PříspěvekNapsal: 04 črc 2012 23:44 

Držte se holky moc vám fandím :!:

PříspěvekNapsal: 05 črc 2012 05:12 

Dobré ráno všem :wink:

no já sama jsem zvědavá, jestli ještě s váhou půjdu dolů... hubla jsem jen rok, další rok (žravé období) těhu, pak se říká, že po 2 letech od opky se to dává dolů hůř...

Všem hezký prodloužený víkend :wink:

Obrázek

PříspěvekNapsal: 05 črc 2012 06:02 

ahojte všichni :D :D :D

LF,janaa ,bestice plně s Vámi souhlasím a podepisuji se.I já přibrala a veřejně to přiznala,dokonce i Mudr..... Byla jsem z toho úplně k o,nic mě nebavilo,dokonce ani BF.Podle doktora se dlouho nestalo ,že by někdo poslední dobou přibral ...no já jo ,ale spíš jsem byla jediná kdo to přiznal.Nakonec nejhorší je lhát si sama sobě,že je vše v pořádku. Díky pár lidem tady jsem se opět do hubnutí pustila a taky fakt je,že díky brigádě jsem pořád v poklusu a tak nestíhám uzobávat a mám dole víc jak 3.6 kg,tudíž asi 30 deka mám už dole jaksi navíc.Pravda je ,že i já uvažovala o návštěvě doktora a domluvit si reoperaci,nakonec se to vše vyřešilo jaksi samo.Ale kdo ví,co bude za rok za 2.Ale už nikdy nechci být tlustááááááá ,to jediné vím úplně přesně.
A musím jíst DIETNĚ!!!!!!ne teda vždy a vše :oops: :oops: ,ale musím,na mě prostě nic nedělání a kalorické bomby nezabírají a dle mudr na květnové kontrole je tohle další etapa,nastolit pohyb a dietnější jídla.Prostě když si dám bombu tak to vycvičit :D

Pěkný den

http://www.nevicky.cz/rajcatova-plantaz/
40let,3 děti
24.8.10opka při váze 121.7kg
23.8.11opka kýly +abdo
15.11.11 nástup.16.11.11 Nohy
26.09.12 reoperace resleeve resekce žaludku primář Vraný ,Jablonec nad Nisou

PříspěvekNapsal: 05 črc 2012 06:11 

No některé příspěvky teda rozhodně moc povzbuzující nejsou...Proč když má někdo problém tak to sem nenapíše? To by mě teda zajímalo, jak moc jsou ty statistiky zkreslené...

PříspěvekNapsal: 05 črc 2012 06:22 

Fiono
není nás tolik :wink: jen pár a statistiky to tolik nezkreslí...

spíš už většina nechodí, jen se tady drží pár, co chodí od samého začátku, ostatní, co zhubnou, forum již nepotřebují a tak nechodí... neposunují metříky a nepíší, jak se jim vede...
ale myslím si, že pokud by přibývalo problémů tak se vracejí a sama se o tom dočteš, že mají neúspěch a jsou zpět...

vrací se akorát bandáže... ti mají i svůj chlíveček protože jim bandy selhávají...

Obrázek

PříspěvekNapsal: 05 črc 2012 06:28 

Mattoni

ty čekáš Vojtíška a mezi lidi, co měli nějakou nesnáz se tudíž nemůžeš řadit. :D

Člověk to má ve svých rukou, ale to se tady psalo mockrát, že opka samospásná není, ale je to pomocník atd.

PříspěvekNapsal: 05 črc 2012 06:35 

Fiona
..... ale řadím.... protože i milcaskonzikem a bestickova to má spojené s těhu...
v těhu je to jiný, jíst máme za dva, někdo přibere víc, někdo méně, někomu to jde špatně dolů, někomu dobře a já sama nevím, jak se s tím tělo po porodu srovná...
v těhu se jí, bohužel i přibírá a jak se s tím moje tělo po porodu srovná oproti holkám, teprve uvidím...

Obrázek

Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 52268 ]  Přejít na stránku Předchozí  1 ... 2008, 2009, 2010, 2011, 2012, 2013, 2014 ... 3485  Další

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina