Ahojte všici ...
pěkný podvečer (u nás se zase chystá buřina..
ach jo)Včera jsme měli grilovačku s partou lidiček co se známe skorem 18 let a každý rok někdo z nás něco ugriluje či ukuchtí pro ostatní...já včera dělala :šopák,letní salátek s kukuřicí,holanský sal.,buřtový sal.,zelný salát,mrkvový sal.,perník s čoko polev.,bábovku,kanapky,jednohubky-všehochut,grilované jarní cibulky-žampiony-lilek-cuketu,domácí bramborové lupínky a gril.marinované kuř.křid.,krkovička,kuř.prsa a kapr,já od rána ochutnala po málu od každého + za celý den 4 dcl vína+samozř.norm.pití.A vše mi žaludek úžasně snesl!!!!!!!!Noo snesla jsem vše až na tu 4 hodinovou bouřku,která nás víc než dost spláchla,ale přečkali jsme a bylo to ok...
a.adla ..musíš zkoušet vše prostě uplně po malinkých kouscích a přitom nemyslet,že Ti potom asi bude blbě...ukousnout a vychutnat,a myslet na tu dobrotu né na to co asi udělá žaludek...tedy jen můj názor..

Já měla rýži dnes poprvé od opky a uplná ladoha!!žaludek v pohodě.Dokonce jsem dnes ochutnala i utopence s kouskem kys.zelí a cibulky (50gr)...no a paráda..tak snad budu moct takové dobroty jíst tedy už normálně. (ale tu rýži jsem měla opravdu dost uvařenou!!!)
Jitkoooo vítej doma a v novém životě!!!A gratulka k rychlé docentce...
Mattonko too too letí,už fakt maličký klepe na dvířka..tvého vnitřního bříška....

já na Tebe včera myslela nebot ta buřina byla děsná a kamarádka čeká dvojčátka sice až v říjnu,ale už začíná být pěkná!! A včera jí odvezli s podezřením na předčasný porod,zřejmě způsobeno rychlou změnou tlaku při buřině..,ale je vše ok!!Miminka ven naštěstí ještě nechtěji!!