ahoj všem , už nějaký ten den si tu pročítám a rozkoukávám se . Jsem teprve na počátku , příští měsíc mě čeká první konzultace .
Na stránky klubu jsem se dostala na doporučení mamky mojí kamarádky ,která podstoupila bandáž žaludku loni v květnu .Trochu škoda ,že jsem je nenašla dřív sama ,mohla jsem už být kousek dál ,ale to se dožene

Všichni tady máte můj obdiv , a co si budem povídat , i kapku té závisti
S kilama bojuju už od dětství ,ale poslední roky prohrávám na celé čáře .Co by dítko jsem vyčuhovala jak výškou tak šířkou . Mamka se to snažila kočírovat ,ale snahu jí mařili babi a děda . Pomalu jsem proplula do puberty ,kdy mi váha začala opravdu vadit (108kg). Prázdniny před nástupem do prváku jsem prohladověla a proplavala a do školy nastoupila úplně nová a o 20kg lehčí . Hubnutí mě začalo bavit a do konce prváku jsem dala dolu dalších 15kilo , sláva konečně jsem hubená . Váhu jsem si držela do prvního těhotenství , po porodu dcery něco zůstalo , pak další těhu a váha se ustálila na 115kilech

tenkrát jsem byla na zhroucení ,dneska bych je brala z fleku

pár let se to drželo +/- 10kilo . Pak hup a letělo to na 130-140 (to jsem stihla porodit třetího syna) 150 kde jsem dneska

ta číslice je mi z duše protivná ,jsou dny kdy na sebe mám vztek ,že jsem to nechala dojít až sem ,že jsem stopku nevystavila už dřív ,ale sama dobře vím co a proč o to víc jsem odhodlaná se s tím popasovat a vyhrát .Tak huráá do toho