Dobré ráno všem
opět se hlásí mattoni
nedočítám vše, jen pár stránek ale ještě jednou všem děkuji za gratulace....
tušily jste správně, nebyla jsem tu proto, že se malý klubal na svět... v pondělí jsem byla ještě hrdinka, to jsem si dělala plány na úterý s úklidem ale taky jsem mimo jiné před taťkou prohodila, zítra je hezké datum 17.7 tak by se mohl zítra narodit...
od půlnoci z 16 na 17 přesně na čas začaly kontrakce

no ráno v 7h mě odvezl do nemocnice, myslela jsem si na monitor "jen" a že půjdu domů, prdlajs, hned na ambulanci jsem dostala košili, papíry a šlo se na přípravný sál
natočily monitor, prohlídli se závěrem, že tatínek může do hodiny přijet

protože kontrakce zesílily, píchli vodu v 10h ale malý nepostupoval, píchli injekci nevím jakou, ale vím, že kontrakce byly ještě silnější a častější a malý stále nesestupoval dolů... byl zapřený hlavičkou
ve 12:30 se rozhodlo o sekci, neudržela jsem ani tužku abych souhlasila asi s 3 papírama co chtěli podepsat před sekcí, o hodinu později byl malý Vojtíšek na světě...
probuzení si pamatuji... první co bylo kde mám syna

ale byl u mě manžel tak mi odpověděl a pak už mi bylo vše jedno a spala jsem dál
včera nás pustily domů, samozřejmě jsem stíhala Vojtu, taťku a ještě uklidit

ale odedneška odpočívám a užívám si to štěstí co jsme si domů dovezly protože to opravdu je odměna za roky čekání...
no.... tak jsem se vykecala

ale stihla jsem to, za chvíli se malý bude budit tak už by nebyl čas
ještě jednou všem děkujem a doufám, že se opět zapojím na forum, zase mi beztak něco uteklo, když jsem tu nebyla ale já se zkoncentruji
co jdete na opku držím palce, pokud jsou tu nováčci, vítám je, upisujícím (i sobě konečně

) GRATULUJI

a váhajícím na operací neváhejte a jděte do toho