fórum.bandingklub.cz

operační možnosti léčby těžké obezity
Právě je 30 srp 2025 12:31

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina

Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 11291 ]  Přejít na stránku Předchozí  1 ... 153, 154, 155, 156, 157, 158, 159 ... 753  Další
Autor Zpráva
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: 24 črc 2007 19:38 

marieS četla jsem tvůj příspěvek, mám minigastritický bypas a to od 24.5. 2007 z váhou jsem šla dolů o 7kg, počítám kcal a váha stojí, volala jsem si svýmu docentovi Dostalíkovi který mne operoval, ten mi to zdůvodnil nedostatkem pohybu, má pravdu, po dvou týdnech po zákroku se mi projevili problémy se srdcem a já zůstala na lůžku, tento týden mám povoleny kratší procházky a váha se sune dolů, také jsem přidala tekutiny, které jsem omezovala, otékaly mi hodně nohy. Já když čtu příspěvky a vidím úbytky si zase říkám - mít prstýnek by bylo lepší.

Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: 24 črc 2007 20:02 

Maruško, to jsem v žádném případě nemyslela, jen jsem byla udivena, myslela jsem si, že všechny pokoje jsou stejné a když jsi psala toto, tak já jsem se spíš domnívala, jestli třeba neměli plno a nedali nás na nějaký prominentní, jestli se Tě to nějak dotklo, tak se omlouvám...nemyslela jsem to vůbec špatně, natož abych Ti nevěřila.Naopak jsem byla udivena a dokonce jsem se domnívala, že jsou tam pokoje jen po 2, slyšela jsem tady někdy, že jsou i po 3, ale myslela jsem si, že si to pletu s lidmi, co byli operováni na Moravě.

Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: 24 črc 2007 20:11 

Holky, musím se pochlubit, to pochlubit si dejte do uvozovek, dnes jsem zjistila, že už jsem Otylka 1 stupně obezity, překročila jsem hranici...ale vím, že jsem na začátku a že sklouznout zpět je velmi snadné, tak mi držte palce, teď chci útočit na hranici nadváhy...to bude cesta nejhorší

Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: 24 črc 2007 20:21 

taky 10 to nebylo na tebe, ale martinu, byla sice v iscare 3x ale tak já měla protě smulu na neklimatizovaný pokoj, teda s nefunkční klimatizací. Ale přesto pujdu na žlučník zase tam, jen pokud budou tyto vedřiny zkusím si zařídit klimatízu. Taky 10 seš šikovná, mě to teda vůbec nejde dolů

104 kg v 04/07 -10 kg před operací, bandáž 5.6.07,

Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: 24 črc 2007 20:22 

Holky jste fakt hrozně moc hodný :D ,každé postřehy a informace hltám, po těch snad nepřiberu :lol: !S tou TV je mi to celkem fuk,ale jestli budou hice,tak to bez klimošky bude asi dóóst hustý :? :roll: .Doufám,že si mě tam nenechají dýl než dva,tři dny :wink: !Bude to prakticky letos má jediná"dovolená" :lol: ,vzdala jsem se jí ve prospěch kuchyně :oops: :wink: .Ale aspoň vypnu a vypadnu z toho každodeního stereotypu :oops: :roll: .Dětičky máme komplet celý červenec doma,hošánci odmítají zuby nehty jet na tábor :evil: :roll: ,babičky se s hlídáním nehrnou :? a já kmitam mezi sporákem,luxem,pračkou,žehličkou....Prostě"idylka" :roll: :oops: !Až se vrátím,tak manžovi kluci budou u "maminky",na 14 dní(týden si už projedli během školního roku :? :evil: )můj mlaďoch bude doma,toho si taťka bere až v půlce srpna.No,snad to nějak zvládnu :( !Někdy si říkám,a stydím se za to :oops: :oops: :oops: :oops: ,že ta střídavá péče není až tak od věci.Ale"maminka"o kluky nestojí,hlavně jí zajímá,kde ušetřit na alimentech....Ale to je porád dokola :roll: :? :roll: .Taky10držím palce,ať se jizvičky umoudří a přestanou tě trápit :D !

Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: 24 črc 2007 20:28 

Andyko tak vidím, že ani po bypas to není takový jak by člověk předpokládal. Snad si ty naše tělíčka nechají říci, a pujde to. Zatím to samozřejmě nevzdávám, s pohybem taky teprve začínám , dneska jsem chvíli jezdila na kole.Tak hlavně aby ti přestali probémy se srdíčkem a snad bude líp ne?Danielo, přeju ti štěstí, třeba i tu klimatizaci na tomto pokoji opravili, říkali sestřičky že musí zavolat technika. Vždycky se jen zapla a hned vypla.

Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: 24 črc 2007 20:30 

Maruško, co povídáš, vždyť 14 kilo je krásné..nebij, ono se to zase rozjede, ale je fakt, že jsem vypozorovala, čím míň piju, tím míň hubnu, musím si dát na to pití pozor, je to základ úspěšného hubnutí, teď už taky nosím všude pití sebou a pořád usrkávám.

Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: 24 črc 2007 20:32 

Danielo, domů jsem mohla jít druhý den po o, ale já nechtěla, manžel dělá do večera a já bych byla doma sama a to jsem sotva stala z postele,měla jsem trochu strach z mé cukrovky a vysokého tlaku. Tak jsem sama řekla že nechci že až další den. Tak si to raději taky prodluž at si aspoň odpočineš, dají ti včeličku proti bolesti a to doma nemáš.

Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: 24 črc 2007 20:36 

taky 10 ono to krásně vypadá ale 10 kilo já zhubla před operací a za skoro 2 měsíce po jen 6 a to 4 kg v prvním týdnu. Takže víceméně za více než měsíc a pul jen 2 kg. ( musím změnit metřík)Já vím že to jde ale jde to pomalu, skoro vůbec nic nejím, piju , piju jako velbloud před výpravou a nic! A mám furt hlad asi to potřebuju utáhnout či co,uvidíme na kontrole až přijedem z dovči

Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: 24 črc 2007 20:40 

Danielko, tak to Ti moc nezávidím, to já si to naplánovala už dopředu, jen jsem se bála, aby klapl termín....manža v práci, obě děti den před nástupem do Iscare odjely na tábor, na 3 týdny jako každý rok, dokonce moc rádi, protože to tam milují, je to takový menší tábor, jezdí tam skoro pořád Ti samí lidé, hlavní vedoucí je můj bývalý spolužák, kamarádka je zdravotnice, takže vím, že jsou v dobrých rukou, dostávám pravidelně reference a tak se můžu v klidu hojit...no hojit, jak se to vezme, doufám, že budu dohojená, až přijedou, proto ty plány, protože pak budem pokračovat v prázdninování, ale já to mám lehčí, než ostatní, mám 2 měsíce prázdnin, dělám ve školství,tak jsem si ani neschopenku nebrala. Ale chápu jak Ti je, tolik dětí a žádný den volna...no já to mám celý rok v jiné podobě, ale za to, jak přijde červenec a mám 3 týdny volna, bez jediného dítěte, tak si to užívím :lol: :lol: :lol: , i když musím přiznat, že po pár dnech už se mi stýská a jsem nesvá, ale vzpomenu si, že zase celý rok nebude chvíle klidu a tak tyhle myšlenky rychle zaháním......prostě pohoda,klídek tabáček

Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: 24 črc 2007 20:48 

Uvidíš Maruško...počkej na doktora, co Ti řekne, ale vidíš, že ani bypas není zázračný.

Danielko, Maruška má pravdu, já šla taky druhý den dom a to jsem z Prahy a měla jsem doma klid a mohla si hned lehnout, v pondělí mě přijali, to jsem prokecala s kolegyní na pokoji, v úterý operace a připadalo mi, že spím jen každých 10 min, pořád jsem se probouzela a usínala, fakt, i když jsem seděla na posteli, najednou jsem zjistila, že mi padá hlava a tak to bylo skoro celý den a ve středu po vytažení vývodu po kýle jsem šla odpol domů. musela jsem ještě čekat na zprávu....jinak ale i ta cesta autem dom mě unavila a hned jsem zalehla a jak píše Maruška, večer mě chyběla včelička, ta by mi bodla.....a to jsem si jí ještě nechala dát, než jsme odjížděli a pokud to máš doma tak hektické, tak vážně nespěchej, užij si tam klid a pohodu, vem si časáky nebo sluchátka nebo koukej na telku, nebo pokecej...to je jedno, ale užij si to a odpočiň si, načerpej sílu, pak jí budeš potřebovat, budu na Tebe myslet a držet Ti palečky a neboj, vše bude v pohodě....

Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: 24 črc 2007 20:50 

Andyko, já také ještě necvičím...nemám ani stehy venku, to si myslím, že by bylo brzy, ale už se těším na kolo, to je moje a plavání....ale já si myslím, že ty na to asi musíš opatrně, pokud máš takové zdravotní problémy, počkej raději na doktora, ať si spíš neublížíš, ale uvidíš, že to zase půjde, držím palečky

Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: 24 črc 2007 21:03 

maruš - ale já jsem to nemyslela ve špatným, jen jsem konstatovala, nic víc. A vůbec to nemělo vyznít, jako že bych nevěřila, vžd\yť jsem psala, že je možný, že telka byla rozbitá a dali tam jinou, to je všechno možný. Tak jestli jsem se tě nějak dotkla, tak je mi to líto, ale opravdu to mělo vyznít jen jako komentář nic jiného v tom nebylo.

13. 11. 2006 - bandáž při 115 kg - pro obtíže odstraněna
5. 12. 2008 - tubulizace Turnov a je to úžasný
12. 10. 2010 - abdominoplastika s vymodelováním pupíka
15. 11. 2011 - redukce nohou

Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: 24 črc 2007 21:22 

martino v pohodě, jen jsem asi poslední doou nějaká nespokojená, dělám tady marmeládu ze špendlíků, byly hrozně mrňavý tak je to samá pecka, nas.. mě synátor, neudělal zkoušku na vejšce a nebyl schopnej mi poslat ani SMS a na všechno odpovídá to neřeš..., mužskej vyboural auto, a tvrdí že bude opraveno do pátka a nepojedem mrňavou C3 kterou máme jako náhradní auto ( nemám moc ráda tyhle mrňavý auta, necítím se v nich bezpečně) a nevím zda se mám těšit na dovolenou, po horkách jedem zase do horka v utálii má ejt příští týden 35, včera mě šíleně nakrkli v tescu, vybrala jsem si 3 trička ve slevě, a když na pokladně najela puvodní cena a přišla vedoucí tak mi je sebrala a řekla že si je koupit nemůžu páč ještě nejsou v PC, vůbec mě neposlouchala, ted za chvili tam pojedem pro nákup a už vidím jak je nemaj, trička za 84 Kč no nekup to... tak jsem nějaká rozladěná a hubnutí nejde a plavky mi padaj a jiný který by mi byli nemaj, a objednaný tankini z Quele už asi nestihnu,.... no znáš to když se se.. tak se se.. no du pít kávu, nad mi zvedne náladu když DElisu nemůžu.. dnes dobrou

Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: 25 črc 2007 10:14 

No tak tohle je naprosto vražedná kombinace všech NE.........., který můžou člověku naprosto zničit náladu a otrávit ho. Doufám, že dneska je už líp. Na tu marmeládu bych se asi vykašlala, protože by mě to nebavilo se s tím loupat. Tak se drž. Ale do tý Itálie bych jela klidně hned. Nemáte jedno místo volný? :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

13. 11. 2006 - bandáž při 115 kg - pro obtíže odstraněna
5. 12. 2008 - tubulizace Turnov a je to úžasný
12. 10. 2010 - abdominoplastika s vymodelováním pupíka
15. 11. 2011 - redukce nohou

Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 11291 ]  Přejít na stránku Předchozí  1 ... 153, 154, 155, 156, 157, 158, 159 ... 753  Další

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina