Krásný den z Brna všem!
Holky, co se týče FB - to je většinou založeno na osobním kontaktu, když se poznáme na srazu, tak se pak přidáváme do přátel, to je asi nejčastější. Nicméně, ten význam bych nepřeceňovala, já na FB jsem, v přátelích mám hodně holek odsud, a stejně mi informace o návratu Mattoni z porodnicového výletu poněkud unikla

. Anička na FB není a je to její volba, její plné právo, no ale zase to pak občas někdo využije k tomu, aby si do ní rýpnul, což je podle mě míněno v dobrém a v legraci, stejně jako si do Věrči rýpeme kvůli její zálibě v padání z koně a podstupování rozličných operací

. Takže já v tom vidím takové přátelské špičkování, které ale zas na druhé straně může občas jít na nervy. Jako "nováčci" tomu nemusíte úplně rozumět, ale chci vás ujistit, že všichni jsme tady na fóru nějak začínali, svou pozici si tu nějak budovali, poznávali se na srazech a i ten FB prostě přišel časem. Já jsem si zpočátku připadala, že sem snad nemůžu zapadnout, že je tu sehraná parta, že se ani v těch všech přezdívkách nevyznám, ale to všechno přijde až časem. A je to úplně naopak, tady jsou novým lidem dveře otevřené, jen prostě musíte vytrvat

.

27.3.2013 reoperace pro přehubnutí při 51 kg
CARPE DIEM!