vercaproč by-pass ne ? Za jedno mám po třetí sekci a sterilizaci tak pošoupané vnitřnosti ,že dr nehodlá riskovat a snad nikoho nedazvednu ,ale tohle je hranice kterou překročit nehodlám
Mattonis dr jsem probrala pro a proti bandáž -tubu -plikace a ve finále je scénář takový

pokud to žaludek dovolí bude bandáž , jen se umístí o něco níž než je zvykem (aby se předešlo problémům s jícnem ) když bude tvar a velikost žaludku nevyhovující ,bude plikace .Chápu ,že tady nejste bandu nakloněné a po přečtení zkušeností tady se moc nedivím ,ale jdu do toho čemu já osobně věřím . S panem primářem jsem mluvila právě i o tom ,že chci aby tohle byl jediný zákrok ,který podstoupím a záleží mi na tom ,aby to neselhalo . Ujistil mě ,že případnou bandáž provede tak jak má a pokud budu dodžovat vše co se žádá a při problému nebudu čekat ,že to přejde , úspěch se dostaví . A už mi to ženy nevymlouvejte
Jinak bych se chtěla zeptat , co na rozohdnutí pro opku říkali vaše drahé polovice a okolí vůbec , tedy pokud jste to někde ventilovaly . U nás to ví zatím jen manža , který nějak nechápe proč opka , moje figura mu nikdy nevadila ,že já jsem z ní na mrtvici když kupuju oblečení mu uniká , takže tohle bere špíš jen jako můj rozmar

a pak mamka ,ale ta ví co jak a schvaluje na 100% a víc nikdo a mám v plánu ,aby to tak i zůstalo . Ráda bych se vyhla řečem ,že do toho by nikdy nešli ,a to radši zůstanu tlustá a pod