Tak jsem si přečetla příspěvky a je mi z toho smutno

i když mám slíbenou reoperaci v Turnově a domluvenej termín, tak mám po přečtení obavy, aby mi ta reoperace vyšla
Myslím, že vinu mají i lékaři, kteří nenechají pacienta rozhodnout, jaký tip operace by chtěl

Já chtěla od začátku bypass, ale lékaři byli jiného názoru. První operaci mi dělali v Iscare- u nás v Olomouci byl pouze lékař, který měl bariatrickou poradnu, ale operace se dělali v Iscare - tam mi automaticky udělali bandáž. Jelikož jsem nehubla a stále zvracela, žádala jsem o reoperaci-bypass- ale lékař rozhodl o tubu - tu mi dělali v Přerově v 2008

nyní jsem opět váhově na začátku, lékař co mě operoval odešel do jiné nemocnice a já už k němu nechci chodit, tak jsem jela loni v září prosit o reoperaci do Turnova. Dr. nebyl vůbec nadšenej ze mně a mého povídání, ale nakonec jsme se domluvili
Tak si říkám, kdyby mi ten bypass udělali hned v r.2007, tak by zdravotnictví ušetřilo spoustu peněz a já bych byla zhublá a šťastná
zahradnice moc ti přeji, aby ti reoperace vyšla a pokud by ti ji v Jablonci udělali, tak neváhej a objednej se tam

61 roků-bandáž 2007, 2008 reoperace-tubulizace-zhubnuto 20 kg opět přibírám,plánovaná reoperace Turnov 12.9.2012 nevyšla
hledám další možnosti !!!!!!!!!
10.10.2012 konzultace Ostrava Dr.Holeczy---váha 133 kg......
operace BPD byla 28.1.2013