Tak i já jdu po dlouhé době přispět

, dlouho jsem tu nebyla, občas nakouknu, nějak se mi nedostává času
Gratuluji všem, které jste se rozhodly(kteří-i)pro řešení obezity, gratuluji všem, kdo úspěšně hubne a držím palce všem, kdož stojí, aby se to pohlo zase tím správným směrem
Jelikož jsem tu už opravdu dlouho nepřispívala, není můj úbytek "nahlášen aktuálně", ale hodnota stále platí, bo teď už "jedu" tak max. 1kg/měsíc-ale jsem i za to moooc šťastná
Cca. před 4týdny - 10 měsíců od opky- jsem dosáhla další vysněné mety
-50 kg ...a teď mě baví to srovnávat s tím,že už netahám pytel cementu na zádech, nebo že už sebou nevláčím 200 kostek sádla-na ty by bylo potřeba kotouč atd...
Jsem o cca. 7 velikostí menší ( z 54-56 nyní podle střihu 40-42-44), mám vypsaných 10 hodnot, které si pravidelně měřím a srovnávám centimetry

-uvedu jen nějaké:prsa -29cm; pod prsy -28cm; pas -38cm; boky -35cm; stehno -15cm, .....jsem strašně spokojená, můžu říct, že to bylo jedno z nejlepších rozhodnutí v životě

Jen tak náhodou jsem včera na PC projížděla staré soubory a narazila jsem na svojí fotku 3 měsíce před opkou- no upřímně, bylo mi ze sebe úplně zle

Úplně si říkám, že to jsem snad ani nemohla být já a obdivuju manžu, že s "tímhle" po boku dokázal žít