Krásný den vám všem!
Jsem tu...abych i já vytroubila do světa, že přesně
6,5 měsíce od opky jsem porazila hranici úbytku
40kg - tj.
160 kostek sádla!

Když se vrátím půl roku nazpátek... byla zima, já čerstvě po opce...na neschopence...sledovala jsem zachumlané lidičky, trousící se do práce a říkala jsem si: "Tak, holka...teď si trochu oddáchneš, vyspíš se do sytosti, mezitím pominou ty třeskuté mrazy a když Pán Bůh dá, vrátíš se do práce o nějaké to kilínko lehčí. Mezitím si ukrátíš čas pročítáním fóra a hltáním všeho, cos nestačila načíst před opkou..."
Do práce jsem šla po 7 týdnech...lehčí o skoro 13 kg.

Měsíčně jsem ze sebe sklepávala v průměru 5 kg, 1.5. jsem se stala "docentkou" a po pokoření této hranice se hubnutí zpomalilo na cca 3kg měsíčně. Ale i tak...jsem šťastná tak, že blecha by mi mohla závidět!!!

Reakce lidí si užívám..."jééé...tobě to sluší!!!"

- to opravdu potěší!

, "hele-není ona nemocná? ztrácí se před očima!"

-to jsou povětšinou šuškandy závistivek, které potřebují samy sobě odpovědět a to tak, že uspokojivě, jak to, že se mi daří hubout.
Nicméně, po zdravotní stránce se mi daří skvěle. Pálení žáhy, které mě sužovalo před opkou, nadobro vymizelo. Zmizely i otoky nohou-hlavně v horku, nepotím se jak čuňas

.
Sice jsem přišla asi o půlku hřívy

, většinou v situacích, kdy bych potřebovala být neviditelná, se můj žaludek rozhodne prozpěvovat tak nahlas, že mě spolehlivě prozradí...

...ale to jsou opravdu malé oběti za to, že se člověk z morbidní obezity (moje původní BMI bylo 44,5) dostane na 1. stupeň obezity (nyní BMI 30,4) za půl roku...a po pravdě.. doufám, že i nadále, i když v pomalejším tempu, budu snižovat BMI až k vysněné normální váze.
Vám všem, co si říkáte "rodina bariatriků" patří velké poděkování za podporu, rady, tipy, triky... a někdy i nakopnutí správným směrem, když na člověka dolehne depka z přechodného zastavení váhy. Jsem ráda, že jste mě do této rodiny přibrali.

abdominoplastika + paže, MUDr. Jelínková-FN Bohunice Brno
4.12.2013,
převisy stehen-ex, MUDr. Jelínková-FN Bohunice Brno