všem pěkné dobré ránko
než vyrazím do víru velkoměsta ,opět laškovat s nějakým dr ,tak se podělím o zážitky a přečtu si ty vaše
Manžel odjel na pár dní pracovně pryč ,starší dcera je na táboře ,takže jsem doma s mlaďasem sama , tedy povím vám že je to skutečně dovča , minimum prádla , nádobí myju v ruce protože dávat těch pár kousků do myčky se nevyplatí

a vařím jen když se mi fakt chce a není to za dvě hodiny pryč . Ale abych zase nebyla taková harpie , samo že je mi po nich smutno ,ale pospíchat nemusí , vsadím boty ,že se i oni si od mé výchovy rádi dáchnou

V sobotu jsem si udělala s kamarádkou výlet na Ještěď , na hoře se o mě pokoušel kapku infarkt ,ale přežila jsem . Těším se až na něj příští rok vylezu ,aniž bych měla pocit ,že musím založit výškový tábor .
A v něděli jsem si dala zavařovací maraton , moje mamina mi poslala snad tunu švěstek

,takže jsem zavařovala až se ze mě kouřilo , celkem 53 sklenic , jsem zvědavá kolik z nich jsem pos@ala a budou se muset vyhodit .
Mattonije mi líto ,že ti Vojtíšek zvrací

taky jsem měla doma blinďu . Jestli je to jen takové ublinknutí ,je to jen náznak přepití , ale jestli je to oblouček , mohlo by jít o reflux . Ten měl náš malej . Pediatr to pozná buď stiskem bříška a nebo na gastru na UZ ,že se příklopka nedovírá .Já kojila ,takže na radu dr jsem začala odstříkávat a míchat do toho nutriton , malej to plival jak lama a váha stála , občas šla dolů a taky díky tomu začal trpět na zácpu . Takže po týdnu jsem na to hodila bobek a udělal jen pasivní opatření , do postýlky pod matraci jsem koupila klínek , takže mimčo neleží na rovině , po nakrmení jsem ho 20-30minut držela ve vzpřímené poloze a položila až pak . Zvracet sice nepřestal ,ale měl šanci trávit a začal přibírat , sice pomalu ale šlo to .Tak držím palce

určitě najdete s Vojtíškem taky fígl