Tak jsme zpět...
předposlední vážení +55g
dnešní vážení
+245g jupíííí
(vím, že to sem nepatří, že tady se spíš hubne, tak aspoň změna-někdo přibrat přece jen musí
)mám radost, mudra nás pochválila (mě teda ne za to kojení

ale že prý když to nejde...) ale Vojta prospívá, říkala, že od poslední návštěvy se změnil, jinak jsem se ptala na to zvracení.... ublinkávání je normal, to jsem věděla tak jsem se s ní radila ještě o dávce v ml, 90 ml že když to vypije, proč ne, ale déle nechat odříhnout.... no ale pak mě viděsila s gastrem, pokud by se jednalo o reflux... jen jsem se ji zapoměla zeptat, jestli gastro hadička nebo sono... na hadičku si ho nedokážu totiž představit takhle malinkého trpícího to teda ne...

pokud se dělá UZ, tak to jo ale fuj hadičku ne...
obloukem mu to letí občas, ne po každém jídle, prohlížela mu bříško a řekla, že nález není, že by to mělo být v pohodě, tak doufám, že už šavle házet nebude a když jo, tak fakt minimálně....
kamatejkoo tom klínu do postýlky pod matraci uvažuji taky, takže kuknu na inzaráty popř. do nějakého obchůdku....
vercaa to jste měli nějaké období, kdy ti blinkal? to si moc radosti asi určitě neměla, já když vidím, jak ho to trápí tak se trápím sním ale utěšuji, že bude lépe