krásné dobré ránko
tak jsem včera půl dne prostála u plotny ,abych manželovi navařila na ten týden co tu nebudu , je to holomek zmlsanej a konzervy a polívky z pytlíku by nepozřel

Zítra se chystám k našim a v úterý nástup

naposledy jsem měla takovej pocit nervozity a těšení když jsem šla posledně rodit .
jinak k tomu hubnutí a nehubnutí , naprosto u každého to chodí jinak ,jde o věk ,zda muž či žena a pak taky jak moc se člověk týral . Tělo má totiž neskutečnou paměť , ačkoli se to nezdá , trvá dlouho než ho člověk špatným stravováním poškodí , myslím tím ve smyslu metabolické odpovědi ,ale když se to člověku povede nedá se s tím moc dělat . Úplně vražedné jsou rady ,omez přílohy , nejez odpoledne to a to , jez buď kytičky nebo zvířátka . Pro zhubnutí je to rada dobrá ,ale pro výživu úplně na houby . Tělo totiž během dne potřebuje všechny složky , byť v omezeném množství . A když už váha stojí a fakt se nehne , dá se najet na sacharidové vlny ,ale pro lidi po opce jen pod dohledem dr , protože je to něco co zase dává tělu neskutečně na prdel
Scalla gratuluji k takovému mega úspěchu v tak krátkém čase

napadá mě trapné ,já chi takýýýýýýý

ale uvidíme jak to půjde . Když jsem mluvila s dr ptal se mě ,kolik bych chtěla vážit , když jsem mu řekla 55kg

zatřásla se pod ním židle .Ano ráda bych měla postavu laně ,ale to je asi tak dosažitelné jako vlastnit Karlštejn ,bo ten bych taky ráda

ale stojím nohama na zemi a nedělám si iluze , nejnišší meta je pod 100kg ,pokud to půjde pod 90 tím líp , 80kg je luxus nad luxus , tak uvidíme kam se váha pohne , ono všechno bude lepší než stávajíchc 140