RomanG17 píše:
muchomúrko - mesiac tekutú stravu, božínku, veď by som sa zbláznil. Ja asi skúsim zoskenovať, čo mi poslal doktor, tam mám 14 dní tekutú, ďalších 14 dní mixované ale aj zelenina musí byť prevarená, potom 3 týždne kašovitá a potom postupne prechod na normál. Uff, mesiac tekutú, tak to neprajem nikomu. Ja už teraz mám psychický problém s tým, že by som čosi žul. Nie je to ani tak z hladu, ako skôr psychika.
Romane, samozřejmě, že i mě přepadávaly chutě...ale nikdy nemuselo dojít na to, abych chodila na tajno do lednice oblizovat konce lovečáku (jako jedna naše milá, nejmenovaná kolegyňka

...nemyslím to zle, ale vždycky si na to vezpomenu, jak mě to rozesmálo...mám tě ráda, kočko!!!

)...prostě chutě jsem se snažila "přepít". Ucucávala jsem čaj, pak si pití spestřovala Nestee čaji...ty pro mě byly lahodné. Nedělalo mi rpoblém rozpustné kafe s mlíkem...ale to jsem brala jako jídlo!!! Pak jsem si dávala dětské Jupíky-mrkve+banán, mrkev + jabko + malina...a měsíc utekl, jak voda. Nejprve jsem byla striktně pouze na vývarech, poslední týden jsem si přidala např. tekutý základ svíčkové, šťávu z masa...vše jen vodové. Na kašičkách mě překvapilo, jak strašně malinko je, když si "plknu" do mističky 85g...něčeho...a stejně jsem to ani celé nedala...většinou cca 50-60g. To samé na normální...taky max. 70g, víc jsem prostě nedala. Dnes jsem skoro 7 měsíců po opce...a těch 80-90g už dám.
Neboj se nic...jako všichni tady, i ty se se způsobem stravování ztotožníš, najdeš si cestu, která ti nejvíc vyhovuje a to, co ti dnes připadá divné, ti za chvíli vůbec nepřijde...

abdominoplastika + paže, MUDr. Jelínková-FN Bohunice Brno
4.12.2013,
převisy stehen-ex, MUDr. Jelínková-FN Bohunice Brno