Krásný den z Brna všem!
Tynika se do toho pěkně obula a dokonce si založila album na rajčeti - super! Co se týče břicha a celkově povislé kůže, je to fakt hodně individuální. Cvičení a důkladné mazání neuškodí nikomu. Ty jsi mladá, tak máš velkou pravděpodobnost, že se to stáhne samo. Dokud problém nemáš, tak na to kašli

Co se týče cílové váhy, nikdo Ti nezaručí, že skončíš přesně tam, kde si přeješ. Ale vzhledem ke Tvé počáteční váze máš dle mě velkou šanci dostat se do pásma normálního BMI. Taky záleží na typu operace a na tom, jak moc si člověk zhuntoval metabolismus dietami.
Teresičko, zkus to, já jsem si taky kvedlala něco podobného jako je Lučina, protože sladké mi lezlo krkem. Tekutá je strašná otrava, ale vydržet se dá

Polívku z pytlíku přecezenou můžeš, to je jasné.
Kamatejko, přeji, ať se obejdeš bez zvracení.
Romane, už sis dal tu zmrzlinu?

Co se týče váhy, taky záleží na tom, kdy se vážíš. Já mívám večer až o 2 kila více než ráno. Takže srovnávací vážení jen ráno. Samozřejmě +- kilo nic neznamená, u mě to tak bylo pořád, že mi ta váha kolísala, tedy i nahoru, a pak jednou týdně skočila na nové minimum.
úchvatná, nám taky dávali jogurtové mléko už v nemocnici... A je pravda, že ty bílkoviny to asi chce...

27.3.2013 reoperace pro přehubnutí při 51 kg
CARPE DIEM!