Dobré ránko , krásny pozdrav zo Slovenska všem !!!
- toto je moje nútené skoré ranné vstávanie už druhý deň ... budím sa na zvuk zbíjačky a vrtačky od suseda ... ach ... a to bude prerábať vraj asi mesiac ....
v septembri ma čaká nová práca /staronová / po 3 rokoch sa vraciam so schopingu do Orsay /na polovičný úväzok/ takže Eroticshopu mávam už na dobro ... teším sa na to v Orsayi , že budem konečne si môcť obliecť všetky tie ich 38/40

..... a začínam na jeseň polročný rekvalifikačný kurz fotografovania , ak to zvládnem bude zo mňa do buducnosti profi fotografka

- to sú moje novinky
všetkým po opke - rýchle uzdravenie , veľa síl a príjemné chutnání tek.-kaš. stravy
všetkým pred opkou - tešte sa - nebojte sa , nech vám to rýchlo uteká a nezabudni na poriadnu poslednu večeru /12.9. ma aj moja svokra termin na tubu , aj Alenka , a myslim že aj snehurka ??? - držím palce /
nováčikovia - vitajte , nech sa vám tu páči a nech vás toto forum posunie vpred
a my chudnuci - veľa trpezlivosti a veľa zhodených kíl !!! ...kilo za týždeň je tiež mega uspech / za mesiac su to krásne 4 kilča /
scalla-ako som už písala ... mega gratulujem k "50tke" ...čo k "50"tke - ale k "70tke " waw , je to úžasné , na fotkách /ako aj v skutočnosti / si omladnutá a hlavne okrásnutá , vyzeráš ako nejaká dvaciatka , fandím ti