Dobrý ráno

))) Teda spíš odpoledne ale kvůli tomu vedru se nedá spát takže já vstávala až teď a asi to vypadá že se budu muset zase přinutit jíst..totiž, já přes den nepotřebuji jíst..ale v noci, to je něco...
Nečekala jsem takový ohlasy v tom druhém chlívku - záměrně se ozývám se, protože už Verča nadávala, že nejsme v kavárničce
Já vám vaše názory neberu i když, nad některými se musím divit - třeba moje řeči, nu.... oni ani žádný moc nejsou, jsem spíš v kolektivu pozorovatel

Takže si nemyslím, že by právě moje povaha odrazovala lidi. Snažím se je vždycky vyslechnout, poradit..ale nahlás si nikdy nestěžuji, nikdy nemluvím o tom jaká jsem a jak je to strašný..to s možná občas naíši na facebook

Ale dávám vám za pravdu v tom, že se fakt nemám ráda taková, jaká jsem teď..není to tak, že se lituji, já se jen nenávidím za to, co jsem se sebou dovolila dopustit ale mě to prostě přišlo jako kdyby se rozjel vlak a už ho člověk nedokázal zastavit... samozřejmě, já měla ráda zdravý životní styl, v roce 2009 jsem naposledy zhubla za 2 měsíce 5 kilo jen tím že jsem každý ráno jezdila do práce na kole, pak tam makala, plavala..a jedla 5x denně.. ale pak jsem šla na tu VŠ a už s tim nemohla nic dělat, jen jsem si stoupala vždycky za čas na váhu, vzdychla jsem a nic... měli jste taky pocit, že to neumíte zastavit? A pak, když se člověk rozhodl naposledy že chce zhubnout, se mi objevili ty kyčle, jako na potvoru... Jsem tu s vámi, protože nemám na vybranou a taky mám za to, že máte větší pochopení než ostatní. Hodně lidí ma na to řeči, že by to šlo i jinak, ale JAK to už mi neřeknou..mám tu jeden jídelníček, ale nefunguje, když se nehýbeš..ale jak se máš přenýst přes bolesti..mám tu trekingové hole a chtěla jsem s nimi chodit ale nejde to, když to je takhle... ale já mám ráda cestování, počkejte, až zhubnu..to pak vylezu na každou horu poblíž