Tynika...taky můj poslední příspěvek k tomuto rozehranému tématu:
to, cos vyjmenovala v úvodu a na co jsi pyšná, ale není všechno, že? Někde jsem tu četla, že studuješ VŠ...takže zvládnutá maturita, studium VŠ...to asi za zmínku nestojí, že?

...a věřím, že by se toho našlo daleko víc...
píšeš, že nechceš být litovaná, ale pochopená...tak se kurňa seber a přestaň kňourat a to, o čem píšeš, že chceš změnit, začni realizovat! Věř, že najdeš spoustu fandících...a já budu mezi nima. Ale kdo má pochopit tvoje nářky? Si myslíš, že nikdo v životě nemá problémy? Jen o nich nemluví...ale snaží se s nima bojovat! V tom je vnitřní síla...nehledat důvody, proč to nejde...ale hledat způsoby, jak to udělat, aby to šlo.
Mám pro tebe návrh:
Nedělej to, co doposud...jakmile se vyskytne překážka, vezmeš do zaječích (...a zase budeš uvádět, jak se ti nic nedaří a nikdo tě nechápe)...viz. cituju tvoje slova...
Tak jo, já se tímto vzdaluji od tohoto fóra a už nebudu psát.... Udělám alespon všem radost že tu nikdo nebude psát depresivně !!...zůstaň tu s námi, postav se čelem svým problémům a bojuj s nima, jako jeden každý tady z nás. Vyhrává ten, kdo se nevzdává!!!
abdominoplastika + paže, MUDr. Jelínková-FN Bohunice Brno
4.12.2013,
převisy stehen-ex, MUDr. Jelínková-FN Bohunice Brno