Ahojky všichni,
zdravím známé i neznámé, nějak nestíhám chodit dočítat jen nakouknu a zase vykouknu

Mám takové mrtvé období, nic neřeším, vše mám rozhodnuto a jen čekám a čekám a čekám a už bych si přála mít předoperační, mít vše pořádku a nejlépe sedět se zbalenou taškou směr Břeclav

Pochybnosti o svém rozhodnutí mám občas stále, ale čím dál tím méně, už to není tak časté. Spíše se přistihnu jak zasněně sedím a představuji si, co všechno budu dělat až budu hubená, krásná a spokojená

Dokonce jsem se tuhle svěřila manželovi, že autobusem jezdím neradal, protože mám pocit, že na mě všichni koukají, proto převážně cestuji autem a pokud auto potřebuje manžel, tak mě prostě musí hodit do práce a zase pro mě přijet, ale říkala jsem mu, že až budu hubená, tak tím autobusem klidně jezdit budu a dokonce snad i ráda, protože se budu chtít ukázat
Obzvlášť vítám Tyniku jako další koňařku

i když mám pocit, že se mám ráda, tak mám podobné pocity jako ona (některé). I v 65 kilech, kdy jsem ještě jezdila závodně parkury, tak jsem si připadala tlustá a dost lidí mi i říkalo, že bych měla shodit, hlavně trenér, takže už v 65 kilech u mě začínali dny drastických diet, protože už tak jsem jedla málo (nepravidelně).
Ale Tyniko i po té co jsem přibrala cca na 80 kilo, jsem si našla partnera, který si mě dokonce asi ve 110kilech vzal a milujeme mě i když mám 140 kilo

i když samozřejmě přiznává, že hubená se mu budu líbit taky

(to že víc, samozřejmě nahlas neřekne)
Sice už ta debata je asi pryč, ale i tak říkám

Začni být šťastnější s tím co máš, protože by jsi mohla dopadnout i hůř

Hodně štěstí k brzké operaci

pokud si myslíš, že nezbytná
Jinak všem, kterým se daří upisovat gratuluji, čekájícím pevné nervy a těm těsně po opce, rychlou rekonvalescenci

Břeclav -
24.1.13 nástup na tubu - Břeclav - úspěšně zvládnuto
1.12.2014 - abdomino ... FN Brno ... dr. Adlerová ... největší spokojenost
26.1.2015 - po 11 letech a jednom prodělaném IVF, po adopci malého Adámka, jsem zjistila, že jsem těhotná