pěkný večír

tak se jdu zahlásit ,bo většinou jen čtu . Pořád jsem na tekuté , přetrvává otok , bolí to jak prase a stále je někde zánět . Byla jsem tady v nemce ,dr nejdřív že se pokusí o gastro ,ale pak radši jen rtg na kterém nebylo vidět nic extra ,takže podle krve někde něco je ,ale nějak se neví kde . Takže znovu atb a snažit se nezvracet

jen tak mimochodem mi nabídl ,že kdyby bylo potřeba jsou ochotni mi žaludek rozštupovat ,což teda nehodlám, na pátek jsem si dohodla kontrolu v Brně , do tel jsme byla kapku hysterická co jako s tím budem dělat

a bylo mi vysvětleno ,že jsou prostě lidí co blbě reagují ,ale hodnoty nemám až tak vysoký a když žádná horečka ani slabost ,tak to bude o.k , jen to bude trvat . Jen nevím jestli je to možné ,ale dneska jsem jen na mléčném a je mi relativně fajn , jinak jsem to prokládala ovocnýma zel . šťávama a ředěnýma přesnídávkama .Váha klesla o 2kila , ovšem prakticky všechno jsou svaly a voda

, tímto děkuji svojí chytré váze

ale zase se není co divit , sečetla jsme příjem a plácám se na 3tis kj ,tedy regulérní hladovka .Nezbývá než tohle neveselé období překlepat .
DEV na světě je spousta lidí co zvládla zhubnout i bez opky , je to mnohem větší dřina ,ale jde to a proč zrovna TY bys nemohla být ta která to dokáže
ORCA to mě mrzí ,ale zase jestli je riziko moc velké , proč to pokoušet .
všem upisujícím gratuluju , čekatelům ať to rychle utíká