Ahoj Roomane, to co jsi napsal, je pravda, není to až tak o váze, samozřejmě záleží na okolí, jak Ti to dává najevo. Mně například skoro nas..l článek na Centrumu.cz." Mají tlustí lidská práva?". Kam jen se podíváš - televize, internet, media je obezita protěžované téma. Mnoho lidí má psychologický problém s váhou, a schudnout chtějí i Ti , co nemusí. Doba to vyžaduje. Máme přece prototypy krásy, a tak musí přeci vypadat všichni, musí být přeci in. Řekl bych, že to je až zvrácený. Každý člověk se cítí dobře, podle sebe, né podle měřítk společnosti. Já má strašnou nadváhu, můžu si za to i sám, i když sem nejedl až tak tolik, jedl jsem blbě...až po práci večer. Když jsem byl v práci, na jídlo jsem neměl chuť, doma nesnídal, a jedl jsem až cca v 19 a později. Za 6let jsem přibral 96 kg, ano tolik. To jsem předtím posiloval, hrál brněnskou šalinovou ligu v nohejbale, na Boby tenis. Pak jsem se oddal práci a najednou váha valila navrh. Snažil jsem se několikrát, spíš mnohokrát změnit režim dne, ale nevydržel jsem to víc jak 14 dní. Prostě mně zas pohltila práce. Má chyba. Tu práci mám rád, nechci se ji vzdát, ale chci být i ten zdraví a in...... . Ten pan dokonalou váhou. A tím začlo mé přemýšlení o bariatrické operaci....Sákryš vyplodil jsem takový průřez mým životem, nu což muselo to ven

.
Přeji Všem ať nemají komplikace, ať se cítí in a plní energie, ať se nám Všem splní naše sny....
Přeji pěkný den i tobě Romane.
P.S. Bratislava je nádherné město, několikrát sem byl služebně na Čuňovu, Gabčíkovo, a když jedu ke švici do Vrábel, koukám na Dunaj...
Michal