Ahoj, dobre rano!
To je zase kosa jako koza!

segra pry v CB skrabala auto

ja sem skrabala sebe z postele, abych vubec vylezla

Dnes me cosi zahralo na srdci

jely jsme se sousedkou, taky mladou, prdlou osubkou, vlakem do prace a naproti nam sedela pani, ktera se mracila a nekdo ji volal a ona rikala, ze se o tom ted nechce bavit a ze je cely den v praci a ze se vecer sbali a ze to mela udelat uz davno. A pak mela slzy v ocich a vubec, zadrzovala to statecne. My jsme se se sousedkou bavily tak normalne o vsem moznem, jak jdou stavebni prace na domu a pak se mi povedl takovy zertik, kdyz povidala, ze hazet lopatou, to ji bavi, to ji jde, ale ze kdyz by mela udelat nejakou presnou praci, tak to musi udelat chlap. A ja povidam - Me hazeni lopatou nebavi, protoze ji musim pak hledat a chodit pro ni - a smutna pani se zacla smat, protoze to slysela, my jsme se smaly, ja mela az slzy v ocich, ale spis tak nejak od radosti

tak mam dobry pocit nejen z toho, ze do prace jdeme zvesela, ale ze jsme rozveselily i tu pani
Lubinko
toz hodne stesti

K tomu psychologovi - strom jsem nekreslila, ale myslim, ze neni nutne a ani zahodne se nejak na vysetreni pripravovat. Muzou to poznat a pak se pidit po tom, proc - co skryvate?

Asi tak.

26.03.2007 bandáž Praha, 110 kg (-> poté 129 kg)
07.03.2012 - band ex + tubu Turnov (112 kg)
16.04.2012 po cca 7 letech docentkou
28.08.2012 pouhá nadváha, 27.02.2013 NORMA