Musím si postěžovat.
Do dnešního dne jsem si myslela, že můj obvodní lékař, bude mít na moje rozhodnutí ohledně operace buď kladný nebo alespoň neutrální názor. Jenže.... když jsem ho dnes šla žádat o předoperační a řekla mu na jakou operaci chci jít tak se mě s posměšným tónem zeptal "Tak vy si chcete dát zbytečně přepůlit žaludek jo?". Odpověděla jsem, že ano a on, že prý zná 2 pacientky kterým to stejně bylo k ničemu a jestli si jako uvědomuju, že je to hlavně o dietě a změně života, že to řezání žaludku je vlastně k ničemu, no ale prý když si myslím, že mi to jako pomůže, tak že mi ty žádanky na vyšetření napíše.
Viděla jsem, že jakákoliv diskuze jaksi nepřichází v úvahu, páč já jsem asi nesvéprávný blb.
Pak už se na mě se svou sestřičkou koukali jako na tlustý prase, který si ještě troufá žádat ostatní o pomoc s hubnutím. Každopádně zítra ráno mi udělají krev+moč.
Ve středu ráno mě čeká interna a ve čtvrtek si mám vyzvednout rentgen plic z dneška. Ještě, že je v pátek svátek, jinak bych byla taky někde u doktora.
No nic, potřebovala jsem to jen někomu říct. Sice jsem se připravovala na to, že určitě narazím na "přející" lékaře, ale i tak je to člověku líto. Celý roky mi nikdo z nich nechtěl pomoct, kila letěla nahoru rychlostí světla a teď když jsem se rozhodla pro poslední možnost tak mě soudí.