MilcasHonzikemjá měla šestinedělí jako kdyby nebylo, ale odnesla jsem to s jídlem.... čas byl ale nebyla chut a spíš jsem se soustředila na vše kolem malého, stíhala domácnost a aby bylo navařeno, vyžehleno, uklizeno.... to vše jsem stíhala uplně v pohodě i s nočním vstáváním... ale to jídlo nebylo na to pomyšlení ale mě se jíst nechtělo, občas jsem něco zobla ale pila jsem hlavně nutridrinky, co mi soused vozil z nemocnice... a to byla chyba, měla jsem se raději najíst než to vyřešit nutrošem, kila letěla nahoru (po porodu zase rychle dolů, ze 115 jsem se dostala na 104 kg) takže nutridrink nechci ani vidět...
musím si to nějak srovnat v hlavně a vrátit se zase k režimu, který už vlastně rok nevedu, v těhu se to nedalo...
bude to asi těžký boj ale pořád si dokola říkám ... CHCI ty kyla dát dolů, né chtěla bych
holky po operacivyhoďte váhu z okna, depkaříte pár dní po operaci a s depkou čekáte, až se váha pohne...
uvědomte si, že jste na samém začátku hubnutí a sledovat deka je blbost, celou dobu jste nosily kila než jste šli na opku a ted budete hubnout a když se zastavíte, potěší vás, že jsme stála KAŽDÁ Z NÁS? tedy i vy nejste vyjímka, taky stojíte a zastavíte se ještě několikrát a před operací jste to tady určitě četly, že po operaci váha stojí... taky jsem byla naivní a řekla si, mě se nezastaví ale zastavila se i mě i ostatním tady na foru...
kdyby jste hubly v kuse, představte si své převysy kůže, jak by jste vypadaly.. i kůže potřebuje čas na to, aby se zatáhla...
a pozitivum na konec.... když nejde váha, jdou ve většině případech velikosti dolů
fakt neřeště deka nebo kila nahoru pár dní po operaci....
za pár dní nám tady dáte za pravdu, že jste fakt depkařily zbytečně... každý jsme jiný a každé tělo se s tím musí poprat takže klíííííííííííííííííííd
to by jsme měli řešit my, co jsme 2 roky a déle po opce.... třeba já
mě by pomohlo zašít hubu na brčko a každé 3h dokopat k přesnídávce nebo jogurtu