všem pěkný sobotní večer
tak u nás dnes pro manžela a starší dceru kuře alá kachna , zelí a br knedlík , mladší měl lososa a kuskus a já neředěnou dýňovou polévku , doufám že se zbytek familly slituje a pomůže mi s ní (oni jí dvakrát nemusí ), nějak jsem neodhadla množství a svým tempem bych jí měla asi ještě ke štědrovečerní večeři
rozhodnutí jakou opku se asi dost odvíjí od toho co člověk čeká a také co je ochoten tomu obětovat . Já původně chtěla bandáž a ještě dneska se "srovnávám " s tím že místo ní plikace . Možná proto se mi to hojení tak táhne a komplikuje

což je ovšem jen problém mojí hlavy . Člověk by se neměl nechat do ničeho nakormidlovat jen protože to někomu báječně funguje nebo to má extra výsledky .
Jak tu psala
Mattonka o nutridrinku , taky jsem o něm uvažovala ,když jsem tak dlouho na té tekuté , konzultovala jsme to s dr a málem mu vypadli oči

měla jsem strach aby nezačaly chybět vitamíny a minerály kefír a zel polévky toho moc nedají . Nutridrink je speciální výživa a pro lidi co mají v plánu redukci hmotnosti naprosto nevhodná , je to nálož kalorií sice s vitamíny ,ale prostě pecka kterou lidé našeho tipu by vůbec neměli brát do ruky . Lepší varianta je tzv redukční koktejl , prodává se v každé lékarně či drogérii . Má to dostatek bílkovin ,snižený podíl cukrů a doplní to minerály a vitamíny

jestli jsem moc přechytralá , tak se omlouvám ,ale třeba se někomu bude hodit
J.K i všem upisujícím gratulka