Ach jo, tak začnu znovu, právě jsem si svoji zprávu smazala. Já se to tady nenaučím.
Takže ahoj spolubojovnice.
Jak jsem již napsala, mám termín 10.ledna v Mostišti. Již jsem si přečetla hodně Vašich postřehů a dojmů, ale mám moře a moře otázek.Ráda bych se zeptala na něco negativního. Jak je to s bolestmi v prvních dnech po operaci? Samotné opky se celkem nebojím, tedy nebojím, mám důvěru v lékaře, tak to snad bude mít hladký průbeh, ale první dny to asi moc veselé nebude.
Jelikož asi většina z nás již bere nějaké léky, jak je to s podáváním léků první dny, když člověk nemůže nic pozřít? Mám léky na tlak, asi tam moc pohybu a námahy nebude, tak se možná bez nich obejdu, ale také by mě to zajímalo.
Jak dlouho se píchají léky na ředění krve?
Kdo jste byli v Mostišti? Psali jste, že jste si někteří museli pořídit punčochy, mám si je tam taky shánět?
To je otázek,co? Ale ty napadají asi před opkou všechny.
Mám zase a opět noční, tak mám prostor na přemýšlení.
Pořád jsem to ještě neřekla rodičům, ale i to mě čeká. V práci mám celkem dobré ohlasy, dokonce i od našeho lékaře. Musela jsem s tím vyjít na světlo, protože jsem si musela domluvit měsíční neschopenku. Mudr. Šimoník mi řekl, že dřív mě do plného provozu nepustí.
Manžel o tom zatím moc mluvit nechce, asi to zatím vstřebává. Ale začal mi říkat půlpupku.

Tak papapapap, já jdu zase sloužit pacientům.
Vlastně jsem si teď uvědomila, že poprvé,když nepočítám porodnici budu taky pacient.