Kamatejko, po mantrách nebudu se přežírat atd. bys stejně nezhubla...naopak ještě přibrala. Mantra musí být formulována pozitivně - "chutnají mi jen zdravé potraviny" "jím malé porce" "Miluji zeleninu" atd.

To jen tak na okraj
To, proč jsme se tak vyžrali, je u 90% lidí v hlavě příp. na duši - můj názor. Já svoji obezitu řešila i z tohoto pohledu, ale ten vlak byl už tak rozjetý, že jsem i tak potřebovala pomoc (operaci). I teď po opce se musím hlídat, jinak bych asi nic nezhubla (nemám to tak, že po jednom soustu jsem plná. A až jsem plná, tak bych klidně za 15 min mohla jíst zase, ale to už si dnes nedovolím) ale už mi to nedělá takový psychický problém. Stejně tak vím, že nesmím usnout na vavřínech i s tou duševní očistou.
Snehurko Včera jsem si dala tu jednodenní - koktejl z banánů, tvarohu atd. a váha se hnula dolů o 1,4 kg

Nevím, jak to teď půjde dál, ale každopádně to hnulo metabolizmem, protože to nebyl ani obsah střev (na záchodě jsem nebyla 2 dny) ani voda a i předtím jsem jedla velmi dietně. Ten koktejl je složením takový, aby rozjel spalování/hubnutí/metabolismus. Tak jen zkušenost pro ty, co jsou na tom jako my

30 let, na mat. dovolené, 2 děti, manžel
17. 9. - nástup Turnov - váha 103
18. 9. 2012 - TUBU