kopretinka: Tak Tobě budu zítra držet pěsti a Slávku pozdravuj

Mona: Já jsem sice před opkou, ale mě to vadit nebude

Jsem právě koukla na ty fotky ze Zlínskýho srazu, co byly zařazeny do akcí bandingklubu a já tam vypadám jako geneticky upravené - přehnojené rajče těsně před puknutím
Chjo ...
Tak nějak mě chytá deptící nálada:
- ještě mi nepřišla nemocenka za srpen (bývalý zaměstnavatel ještě neposlal podklady, teď už na tom snad pracují) a tak si můj našel brigádu a chodí brigádničit na odpolední a z tama rovnou do práce na noční

(miluju ho!)
- jelikož jsme mysleli s dr., že budu mít termín operace dřív, tak jsem chtěla být do opky doma na nemocenské, abych nemusela na pracák a když to mám až koncem listopadu, tak to vypadá, že mě bude muset uschopnit

Jsem si těch 5měsíců podpůrčí doby chtěla nechat až po opce, ptž se mi pak bude shánět lépe práce, když mě bude míň a míň. Kdo by chtěl zaměstnat takovou kouli

I když schopnou

- a tak nějak mě chytají myšlenky, že třeba opka nedopadne (nepůjde provést skrz mou vysokou váhu - zatím se mi nedaří dát před opkou něco dolů; nepůjde provést skrz srůsty - před 9 lety laparo žlučník; neprobudím se z narkozy; opka nedopadne; pooperační problémy ...). Prostě blbka!