Ahoj, dlouho jsem tu nebyl. Hodně dlouho.
Ale bylo mi doporučeno, navštěvovat forum tak tím tak činím. Dále se znova musím omluvit za svá
rebelství proti některým členům tohoto fora.
Budu se snažit co nejvíc aby se to již neopakovalo ta situace.
A abych nedostal černý puntík za neuvedení informací. Tak pár info.
Přiznávám, že operaci ještě nemám. Ale už konečně mám za sebou všechna vyšetření, dnes proběhlo poslední a to psychologické pak i znova bariatrie kde mi operace byla indikována ale protože jsem rizikový pacient a vzhledem k tomu, že mám několik přidružených nemocí a to též třeba štítnou žlázu, vysoký tlak, a pořád ty otoky končetin. Něchtějí mi operaci provést na soukromé klinice kde by termín operace byl už v listopadu ale až v roce 2013 asi v lednu ve fakultní nemocnici.
No s váhou jsem pokročil tak, že nejvíce jsem měl snad 181 kg pak to šlo dolu a stagnovalo něco kolem 176 kg. v tom figurovaly i otoky. Ale teď v září jsem nějakým "zázrakem" zhubnul cca 11 kg. Takže mám tolik co před rokem přesně na měsíc tedy 165 kg. No on to nebyl zázrak vím příčinu ale nechci ji zde říkat.
No mám prý ještě zhubnout. To nevím jak dokážu, protože ten zázrak ze září se už bohužel nemůže zopakovat, což mě mrzí ale musím se s tím smířit a zkusit zabojovat jiným způsobem.
Jedno pozitivum. Mám přítelkyni známe se už od ledna, prakticky už od loňského prosince.
Vzájemně se podporujeme. Přítelkyně ví o všem a souhlasí s operací ale, že prý se jí ale bude stýskat po mém "bříšku" protože se jí na něm krásně leželo. Po operaci a částečném zhubnutí plánuji to tady na Moravě zabalit a přestěhovat se za přítelkyní do Prahy tam si také najít i práci.
brick