Ahojte všichni.
Dnes ráno jsem zjistila, že už nejsem metráček....to Vám bylo radosti na starém Bělidle.
snehurko, neklesej na mysli. Za měsíc našich 10 kilo dolů mi přijde super, ne?!?
A TO BEZ CVIČENÍ!Když si vzpomenu, jak jsem dříve hladověla, abych zhubla 10 kilo, dřela se každej den na spiningovém kole, hlady šilhala a byla podrážděná... Tak teď je to super, jsem v klidu, spokojená, že můžu ty své chuťové pohárky uspokojit bez výčitek svědomí.
Já co jsem se s tímm hrrr hubnutím hodila do klidu a hlavně každé ráno přestala jak trubka lézt na váhu, jsem v pohodě. Annax psala že když nejde dolů váha, jdou dolů velikosti a to je pravda. I můj na mě poznal, že se mi mění proporce...prej už mám zase prsa větší, než břicho...hihi. A poznala jsem to i na kaťatech.
Teď jsem za týden zhubla 1,5 kila, a řekla bych že to je tak akorát. Jím co 3 hodiny, porce 85g. Jen maso mi moc neleze..i když ho pořádně rozžvýkám, skoro vždy se mi na cestě do břicha šprajcne.
Takže sněhurko, opravdu nestresuj a z hubnoucího sprintu si udělej příjemnou procházku.
pivusko, kam tak spěcháš děfčico neščastná?

Je to jen a jen Tvoje věc, ale Tvoje akce 2 dny koktejl, 1 den jak se má, 2 dny koktejl ..... přijde jako akce " Po hlavě do pr...."

Jen se modlím, aby tenhle návod na hrr kila dolů nečetlo moc lidí.
Mějte se všichni fajn.
Lenka