všem přeji krásný den ,ikdyž já mám poslední dny kapku na prd
mladší oslavil 2 narozeniny ,což byl pro naši babi opět důvod ,vykopat válečnou sekeru

kde ani opka nezůstala bez poznámek . Starší dcera mi už několik dní dost stoná a dneska už si ji nechali na infekčním , čeká jí eeg a lumbálka ,nikdo neví co jí je

takže opět nervy jak špagáty a nejsem schopná cokoli pozřít ,takže přežívám na koktejlech v prášku a ovoci , i to do sebe musím soukat .A taky děsně flákám pití ,denně max 1,5 ale já nebyla nikdy moc piják
dneska jsem vlezla na váhu a ukázala 122kg , večer budu muset najít ten svůj deníček a podívat se kolik šlo od opky dolů z tuku a kolik zbytek , docela mě to začlo zajímat protože už mi zase padají kalhoty , velmi přijemný pocit když je člověku volné něco ,co dva roky neměl na sobě

A také jsem došla k rozhodnutí ,že o opce asi budu vykládat každému na potkání ,protože už mám vážně dost toho jak si každej myslí ,že jsem nemocná , brrr až z toho mám husinu . Dokud je člověk tlustej ,má to z jídla ..... jak začně hubnout je určo nemocnej

to je taky logika na hlavu postavená .
Strongmene obrovská gratulace ,jedeš jak motorová myš

jsi fakt jednička , takhle se držet
pivuska dá se pochopit ,že bys ráda aby to šlo dolů hned a rychle ,ale takhle to prostě nefunguje . Směr kterým se ubíráš je docela dost o ústa . Řím taky nepostavili za den ...... a jak mu to dneska sluší

zvolni ,váhu vyhoď a měj se ráda