Dobrý soro poledne, tak mám za sebou psycho. A nejsem víc moudřejší jak včera. Pohovorem a otázkami se chtěla paní psycholožka dostat k jádru příčiny mé obezity. Prošli jsme, co bylo před dietou a jak je mi při dietě atd. Přibral jsem za 7 let cca 90kg. Jídelníček jsem nějak moc neměnil, tedy moc zásadně, ale obezita byla tu. No došla k závěru, že v roce zlomu jsem měnil zaměstnání, přestal jsem posilovat, rozvedl jsem se dost v né moc dobrém duchu a z manželství mám syna, kterému bylo v době rozvodu 18 měsíců a dohodli jsme se že bude v opatrování bývalé manželky. No nyní mu je 16let, alimenty platím, dokonce i víc než jsme se dohodli, ale nevídám ho. A tak možnou příčinou mé obezity jsou všechny ty výše uvedené změny, i když při rozvodu jsem zhubl skoro na 80kg, to víte nervy

. Mít dnešní rozum, asi bych vyřešil něco jinak. Při rozvodu jsem dostal zabrat, a deset let sem neměl nic se ženskýma, zbyla mi jen práce, do které jsem se zakousl jak buldok. Až má Ivuš mně dostala zas zpátky do života. Asi nejsem typickej pán tvorstva, protože já vlasně bezmezně miloval a měl jen dvě ženy. No zpátky z vylítí dušičky ke psychu. No nakonec mně řekla, že jsem momentálně v euforii, a že mně bude brzdit i v hubnutí, že je to moc rychlé. Vypsal jsem cca 5 dotazníků a bylo to. Další kontrola až 27.února 2013. Takže jestli budu mít souhlas k opce ani nevím a z toho sezení sem zmatený. Psycholožka je zatím u mně zastáncem konzervativní léčby, a upřímně i já sám nevím, co se sebou. Zda-li opku či nikoli. Prý čas ukáže, jestli vydržím a váha půjde dolů. Pokud ne možná bude opka.
Omlouvám se za svoje psaní, ale mám v sobě tolik emocí a pocitů, že sem to neměl komu říci. Tak jste Vy první.
S omluvou a přáním pěkného dne
Michal