strongmenk psycholožce-ono někteří od operace odrazují a zastrašují tragickými případy, už to tady holky několikrát psaly, že byly odrazovány ale nenechaly se....
z mého pohledu jsi pro psycholožku dobrý pacient a jednou či druhou návštěvou to neskončí, ale budeš k ní pak docházet pravidelně... a ve finále doporučení k opce nedostaneš, což je u ní škoda času, nejsi přece nějak psych. postižen, abys potřeboval její pomoc...
něco jiného by asi bylo, kdyby si hubnul pod lékařským dohledem jako já kdysi a potřeboval si pocity a stresy konzultovat s psychologem, který by ti měl pomoci tuto situaci zvládat aby si hubnul sám a netopil se ve stresu a krizových situací...
jinak pokud psychologa nepotřebuji, pryč od něj...
proto jsem navrhovala změnu psychologa, myslím, že u jiného bys doporučení dostal, tady ta tě viděla jako svoji diagnozu...
to je ale čistě můj názor, někdo ho třeba má jiný nebo ty to vidíš jinak, ono je to ve finále stejně na tobě ale vím, co psychologové tady na holky zkoušely, odrazovat a nedoporučovat...

pak se zbytečně protahuje i termín opky a po opce příjdeš na to, proč si do toho nešel mnohem dříve a že tě zbytečně brzdil psycholog...
pokud se rozhodneš ještě hubnout sám, moc držím palce, taky jsem si tím procházela a chce to opravdu pevnou vůli ...