Dobrý popolední všem. Děkuji za informace a rady, opravdu děkuji

. Je pravda, co píše
Roman, že mám přítelkyni Ivuš, která je mně velkou oporou. Ale i já dělám chyby, i když nevědomky, a tak jsem ji i prostřednictvím tohoto fora trochu ublížil. Ono je to tak, že jak jsem byl u psycholožky a dojel jsem domů, nebyl jsem schopen komunikovat s nikým včetně mé Ivuš. Jen jsem napsal sem svůj žalostný pohled na sezení a mé pocit po něm. Prostě jsem to ze sebe dostal formou písmenek. Ani v duchu mně nenapadlo, jak sem tím ublížil své Ivuš, že s ní nemluvím a sem to napíšu bez problému. Skoro bych teď řekl, že žárlila tady na ty písmenka. Já ani netušil, jak se mnou cítí a jak se o mně bojí, opravdu ne. Takže i to pro mně blbé psycho má jeden velký, ale velký plus. Nejenom, že sem zjistil, že moje Ivuš je trochu žárlivá (při tom jak vypadám, to je pro mně neznámý pocit), ale že je mně tak nápomocná a ochotná projít to se mnou vše, v dobrém i zlém. Co víc si můžu přát

. A s těmi písmenky zde sem ji vysvětlil, že ač ji miluji, tady je to teď trochu má "rodina", "rodina" lidí, které znám jen z písmenek, ale máme problémy, které nás spojují. A já navíc mám to štěstí, že mám nejen tuto "rodinu", ale hlavně svou Ivuš. Přiznám i to, že i když mám váhu jako slon, mám někdy touhu se schoulit do klubíčka k ní a mít ten pocit, že někdo, ať sem jakej sem, mě má rád.
No tak teď od zatlačení slzy v oku a nostalgie k číslům

.
Mám za sebou týdenní vážení a zase to šlo dolů, takže má váha teď jest
166,8kg, tj. úbytek za týden -1,5kg

.