všem přeji pěkný večer

poslední dobou sem moc nechodím ,občas jsme jen nakoukla do kavárny . Starší dcera ležela na infekčním s meningitidou a bylo o zábavu postaráno

Teď už je doma ,ale náročné období pokračuje , špatně chodí ,mluví a čeká nás spousta práce ,aby byla jako dřív
původně jsme se do toho nechtěla vrtat ,ale jen na vysvětlenou aby jisté duše měly klid . Dostala jsem pár osobních zpráv ,týkající se mého příspěvku v padlých prstýnkových bojovnicích , který ani v nejmenší nebyl myšlen útočně a pokud si jej tak někdo vyložil , velmi mě to mrzí ,ale pochopil špatně . A teď k tomu co pár lidem leží na srdci , proč zde nemám uveřejněné a ani nechci sdělit jméno dr který opku prováděl . Operaci mi zařídila moje matka a za časnější opku jsem si připlatila . Stálo to dost přemlouvání a dohoda byla jasná , pusa na zámek a já bych opravdu nerada ,aby jednou někdo do nemky nakráčel a řekl já chci opku taky dřív jako ta BF .Zase tolik dr schopných opku provést tam není a myslím ,že je úplně jedno ,který z nich to byl .
Jinak všem upisujícím moc a moc gratuluji , s každým kilem dole jste hezčí a hezčí
Jdoucím na opku ,krásné snění a bezbolestné probuzení a rychlou rekonvalescenci
A všem ostatním jen a jen pěkné dny , bez ohledu na to zda za okny cedí jako z konve nebo prudí sousedi