Zdravím all!Hlášení Turnov - Kulhos dnes v super náladě, sic trochu rozvrkočena, ale jinak vypadá skvěle a i tak se cítí. Tudíž jde zítra domů.
Dev...Kulhos děkuje za pozdrav a opětuje ho. Až se bude objednávat na kontrolu, tak prý na termín, aby Tě zastihla v nemocnici.
Mattonko čauky...že Ty jsi mě tu dlouho neviděla...však z FB víš, že jsem měla těžší období, prakticky celý léto v háji. A můj metřík vůbec neobdivuj, neb právě od té doby, co mi začaly problémy a zdravotní potíže jsem nedala dolů ani gram, naopak kilčo přibrala a dnes jsem zjistila, že mám dokonce o další kilo víc, takže 74. Přikládám to tomu, že jsem začala u Betky chodit na vibrostation a NAROSTLY mi svaly

. Jinak já bych ještě pár kilo dolů potřebovala, ale fakt už teď vidím, jak mi utrpěl ksicht a celkově ta kůže...takže kdybych se zbavila tlačenky - rozuměj převisu přímo břišního, budu spokojená.
No holka, já Tě ale sleduju sokolím okem na FB a vidím, jak Ti krásně roste potomek. Štěstíčko Vaše! Až někdy pojedeš na kontrolu, dej vědět, ráda Vás všechny 3 uvidím.
Věrčo...tak jsem chtěla vztyčit prstík
Petře74, ale Ty jsi reagovala promptně.
Annax už podruhé Tě zdravím

! Jak se máš? Určitě jsi spokojená, odvozuji od Tvého metříku. Ptala jsem se, jestli nevíš něco o Bondě?
Je tu tak málo "starých pardálic"...na pár měsíců člověk vypadne z tempa a pak jen zírá, co tu je nováčků. A tak to má být, tak je to správné

!

60 let,skvělý manžel,2 synátoři,v klimakteriu + 66 kg,bandáž 7/2008 při 107 MUDr. Hrubý,Panochova nemocnice Turnov, úbytek na 81,problémy s prstýnkem, fik band ex + tubu 1.11. při 91...
6.11.2013 abdominoplastika Brno, oprava abda MUDr. Hrubý 22.10.2014