Přeji pěkný den všem
Jsem Petra, 55 letá babička třech nádherných vnoučátek, do třetice šťastná ve vztahu-senzační mužskej, tři děti 35,34,25, dva kluci a benjamínek dceruška.
V r. 2004 výhřezy plotének veliké bolesti nepohyb a 40-42kg nahoře....Hrůza těch modřin na bocích

V r. 2006 bandáž žaludku, po 6letech utrpení a jojo efektů nyní 13.11.2012 odstranění bandáže.
Už jsem fit a doma , tak jsem si přála, ne jen nakukovat neustále , ale zapojit se do komunikace s Vámi děvčata.
Prozatím se orientuji jen zběžně...ale já na to přijdu jak na to,kam simohu co vložit.
Bandáž žaludku i když adjustabilní bandáž, je svým způsobem na 2 věci na nic a na H.....
Když ji povolí, papkáte, když ji utáhnou zvracíte...já měla 7ml v kroužku, žádná zelenina,prostě podivný stav.
Naprosto mě to už přestalo bavit.
Po bandáži ze 112 kg shodila 22 kg.
Po přitáhnutí 7ml shodila dalších 20kg.
Jenže shazování probíhalo zvracením, nemožností pozřít normálně jídlo-pěkný základ pro anorexii co?
Nyní po ročním povolení 100kg. No přála bych si o 30 kg méně, ale za tuto cenu ne.
Momentálně jsem chvíli po operaci, tak nějak neuvažuji co dál...ale ten neustálý boj nechci prohrát.....
Snad po 14 dnech budu mít chuť opět zvažovat další možnosti.
Mám senza lékaře i operatéra MuDr Foltyse na FN Ostrava. Doporučuje další operaci, hlavně kvůli mým dalším zdravotním problémům. Průběhy operací perfektní, hospitalizace, sestry vynikající. Můj regenerační systém funguje na 100%.
Přeji všem dobré zdraví, nevzdávat boj s nadváhou a hlavně sluníčko kolem nás(SLUNCE V DUŠI JIŽ ZDE BYLO

.)
Peťka
bandáž r.2006 115kg zrušení r.2012
r.2016 12.1. Doc. Holéczy Sleeve resekce 113 kg
K lepšímu životu stačí občas mozek a dobrá vůle