Tyniko, vůbec nic nevzdávej! To rozhodně ne, možná v sobě najdeš tolik síly, že ani nevíš že ji máš, věř že vím o čem mluvím.. A vím, co to je se na něco upnout a pak to zklamání když to nevyjde, ještě větší deprese atd. atd. Zkus si to v sobě rozebrat a myslím že jsi dle tvých posledních slov na správné cestě...Obstarej si žádanku k obezitologovi, kterého budeš mít zadarmo jen za cestu tam a zpět a prostě začni poznávat kolik síly je v tobě ještě skryté, o které zatím nevíš. Já tě vůbec nechci kastovat podle mládí, to vůbec, ale přesto vím jak se mi hublo ve dvaceti a jak ted... V rámci svého klidu, aspoň to zkus...dej si šanci do té doby než dostuduješ a nějakou korunu si vyděláš, pak se ti bude i lépe dýchat.. Do té doby uvidíš, budeš mít více zkušeností, volnější ruku a vše může jít potom popř. při vyřizování opky hladčeji.. Já chtěla jít na bandáž v roce 2007, cukla jsem a pak jsem se kousla a všemu napříč, jsem tenkrát v krátké době sundala dvacet kilo (měla jsem 80), a věřím že pokud bych si neprošla těžkým rozchodem, tak jsem tenkrát byla tak nastartovaná že bych si to udržela, jenže přišel rozchod, změna života a hlavně endokrinologické onemocnění které mi dává zabrat...takže vůle šla do kytek.. Nic nevzdávej zkus v sobě vyhrabat sílu, která je v každém z nás hluboko ukrytá...
Ještě jednu věc, nikdy nechod ke psychologovi u kterého, už předem víš že je špatný..Ten může zkazit co se dá a hlavně tvoje sebevědomí a emoční stabilitu ti je schopen nabourat strašným způsobem. Pokud půjdeš někdy k psychologovi vyber si ho na internetu, např. na stránkách- známý lékař, dle pochvalných recenzí...Já to podcenila a šla jsem k psycholožce která mi byla obezitologem doporučená...o katastrofální zkušenosti s ní jsem tady 27. září napsala celý článek..Pak jsem šla k obvodní doktorce s tím příběhem a prosbou at mi napíše jinou žádanku, že půjdu jinam..Takže pokud víš že psycholog je ras, nechod tam. Pohyb pro nás tlusté, tak abychom nezatěžovali klouby je kolo, tam si i vyčistíš hlavu...A ještě je perfektní aqa aerobik, jenže ten je moc drahý..
_________________  39 let,2 sportovci 17 a 11 let nej.v.113kg/164cm TUBU ve Valmezu 14.3.2013, prim. A.Bařinka14.4.-12kg 14.5.-18kg 16.6.-22kg 14.7.-26kg 14.8.-28kg 30.8. - 30kg uff... ČLOVĚK NEMŮŽE SVÉMU ŽIVOTU PŘIDAT HODINY, ALE SVÝM HODINÁM ŽIVOT..
Naposledy upravil Ines38 dne 24 lis 2012 00:44, celkově upraveno 4
|