Ad
Annax, no nevím jestli je sexy, když se postaví takový slon jako já do kuchyně

, ale něco na tom je. Popravdě nějak moc jsem v kuchyni nepobýval a vařil jen z nutnosti. Ale změna přišla toho, doufám, že pro mně památného, dne 16.8.2012. V ten den jsem se rozhodl pro dietu, nejen z důvodu, že opka je pro mně zatím v nedohlednu, a já tomu nakonec i tak chci. V prvé řadě se s tím musím poprat sám, to že bych to nezkusil, a nešel do diety, protože s prominutím jsem se vyžral sám a teď budu čekat jen na všespásnou opku by mně jako chlapa žralo. Proro jsem se dal na dietu i s tím, že skončí opkou. A kvůli dietě, jsem se domluvil s Ivuš, že budu vařit, nakupovat a plánovat si jídelníček sám. Nakonec si teda plánuji a vařím sám, ale nakupování provádím s Ivuš. Dřív mně nakupování strašně obtěžovalo, byl jsem z toho otráven, nyní si to užívám. Vidím trochu teď svět z jiného úhlu, a můžete mně věřit, nakoupit na dobrý ale přitom dietní jídelníček je kumšt

. No a jako chlap mám všem děvčatům musím vzdát hold, za Vaše nákupy a vaření, protože dřív jsem to bral jako nic, jen za ztrátu času. No i v tom mně má dieta změnila. Já to že jsem se proto rozhodl, beru jako výzvu k sobě samotnému, a poperu se s tím. Zatím jak říkala psycholožka jsem v euforii, a jde to skoro samo, a to ještě necvičím, zatím moc nestíhám pracovně. Ale až budu cvičit a na to se světe div se těším, zas pokročím o jeden level výš. Pevně v to doufám.
Zase jsem zde napsal slohové cvičení

, no jsem nejen ukecaný chlap, ale i teď upsaný.
Když tady je táák fajn
Pěkný den
Michal