fórum.bandingklub.cz

operační možnosti léčby těžké obezity
Právě je 23 srp 2025 12:26

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina

Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 45 ]  Přejít na stránku Předchozí  1, 2, 3
Autor Zpráva
 Předmět příspěvku: Re: Sraz Valašské Meziříčí
PříspěvekNapsal: 30 lis 2012 10:00 

Holky,

říkala mi ivuškaivuška,že pokud někdo měl zájem,aby pro něj dojela,tak není problém.Pokud to nebude 60km :wink: :mrgreen: .V případě využití mi pošlete SZ,pošlu vám obratem číslo i ivušku! :wink:

35let, 2děti (Ondra 10let, Adrianka 8let ),1manžel 40let (stačí až nad hlavu)
26.1.2011 operace tubu ve Valaš.Meziříčí
10.10.2012 plastika bříška - ZVLÁDNUTO!!
Od října 2014 opět váha směr vzhůru :-(

PříspěvekNapsal: 30 lis 2012 13:48 

Zdravím všechny,
sraz vedu v evidenci, ale účast přislíbit nemůžu. Jsme na sobotu i neděli přihlášení na výstavu s koťatama do Olomouce. Doufám, že je prodáme, protože už doma dělají pěknou paseku. 2 kocourky jsme už prodali, ale ještě 3 potřebujem udat. Pokud by jsme prodali koťata v sobotu (což by byl nejdokonalejší scénář), tak v neděli na sraz určitě dorazím. Jinak mám se výborně, hubnu v současnosti cca 1kg za měsíc, ale pořád to jde samo, tzn. jím co chci a neřeším žádné kalorické hodnoty potravin. Jedinné pravidlo, co dodržuju, je interval mezi jídly 2,5 - 3h a co nejvíc se toho snažím napít. Tak zatím, třeba se potkáme v neděli.

30.4.12 konzultace ValMez, Mudr. Bařinka
15.5.12 obezitoložka ValMez, spiro, RTG
17.5.12 psycho
24.5.12 gastro,
14.6.12 TUBU ValMez

Obrázek

PříspěvekNapsal: 30 lis 2012 17:48 

siga
můj manžel a synek jede taky do Olmíku na výstavu, tak tě tam uvidí, ale neznáte se :oops: :P :oops: :P
já s nima nejedu, protože mám klienta a tak jsem v práci, takže přeju úspěšný prodej kočiček (nemám zájem o žádnou :evil: :evil: ), abys mohla přijet

2x paludárium s 15 ještěrečkama a 4 žabkama šípovýma (na tchýni)

[color=#808000]30.10.2012 všechna vyšetření hotová :-)

operace 6/12 2012 :-p
nač si kazit dnešní den, když je to první den zbytku mého života
Obrázek

PříspěvekNapsal: 30 lis 2012 17:55 

Ines,

jak to zatím s tebou vypadá??Dorazíš na srazík?? :wink: Těším se na tebe,ať tě konečně poznám! :)

PříspěvekNapsal: 30 lis 2012 18:11 

Dnes jsem se od rána vzpamatovala až ted, celý den jsem proležela, v sobě dva silné čípky na bolest...Bohužel se mi víc jak od týden skrz antibiotika oddálilo M, takže můj předpoklad se naplňuje... Ale ještě neříkám, ne, uvidím v neděli, pokud budu OK zcela jistě dorazím. V neděli dám vědět... :) PO psychické stránce bych dojed určitě potřebovala, bo se cítím jak prvorodička měsíc pře slehnutím... :D

Obrázek

39 let,2 sportovci 17 a 11 let
nej.v.113kg/164cm
TUBU ve Valmezu 14.3.2013, prim. A.Bařinka
14.4.-12kg
14.5.-18kg
16.6.-22kg
14.7.-26kg
14.8.-28kg
30.8. - 30kg uff...
ČLOVĚK NEMŮŽE SVÉMU ŽIVOTU PŘIDAT HODINY, ALE SVÝM HODINÁM ŽIVOT..

PříspěvekNapsal: 01 pro 2012 20:27 

Tak já nedorazím. Zítra ráno opět vyrážíme směr Olomouc. Užijte si to :lol:

30.4.12 konzultace ValMez, Mudr. Bařinka
15.5.12 obezitoložka ValMez, spiro, RTG
17.5.12 psycho
24.5.12 gastro,
14.6.12 TUBU ValMez

Obrázek

PříspěvekNapsal: 01 pro 2012 20:33 

siga,

tak to je škoda,těšila jsem se,že to setkání vyjde! :(

PříspěvekNapsal: 02 pro 2012 17:53 

holky 2fotecky ze sraziku u me na rajceti kdo nevi heslo pisnete si.
anaj uzasna zmena , jitus brisko super krasne,
ivuskaivuska a sarka drzim pesti at uz to mate za sebou a bez komplikaci.

pred opkou 172

PříspěvekNapsal: 02 pro 2012 17:58 

setkání bylo úžasné !!!!!!!!
Bohužel nás bylo málo, ale i tak to bylo príma, kdo nebyl, ten ať lituje :D :D :D
Já teď na milion % vím, že opku i vše následné v pohodě dám. A to jen díky všem zúčstněným dámám, protože vidět takovou úžasnou proměnu , je prostě jen a jen povzbudivé .

2x paludárium s 15 ještěrečkama a 4 žabkama šípovýma (na tchýni)

[color=#808000]30.10.2012 všechna vyšetření hotová :-)

operace 6/12 2012 :-p
nač si kazit dnešní den, když je to první den zbytku mého života
Obrázek

PříspěvekNapsal: 02 pro 2012 18:23 

Ahoj děvčata bylo to prima pokecat s tak super babama :wink:
ivusko to víš že to dáš a už se těším až se zase potkáme a pokecáme :wink:
jituš jinak se přidávám k akras že bříško závidím máš ho opravdu pěkné :oops:

26.1.2012 operace tubu ve Valašském Meziříčí
váha v den operace 127kg
metřík dokončen
aktuální váha 76kg

PříspěvekNapsal: 02 pro 2012 21:15 

Všem zúčastněným děkuji za úžasný pokec!! Za sebe musím říct,že to bylo super.Ke čtení jsem se dostala až teď.Došla jsem domů a pustila se hned do cukroví.Teď už jen hlídám troubu,aby to dobře upekla :wink: :D Šárko (akras),někde jsem potratila heslo,pošli mi ho prosím do SZ.DÍKY!!

ivuško,

děkuji za dárek k svátku! :) Opku zvládneš levou zadní!! A pak už se budeš radovat z upisujících kileček.

Jani,z tebe jsem byla trochu v šoku,když jsi přišla.Málem jsem tě nepoznala!! :wink:

PříspěvekNapsal: 02 pro 2012 21:43 

Ahojky!
Omlouvám se,že jsem na sraz nedorazila.Ani nevíte jak mě to mrzí,ale návštěvu,která byla na cestě jsem nemohla odmítnout.To je tak,když si člověk něco naplánuje.Moc jsem se na Vás holky těšila.Snad bude brzy zase nějaký sraz a konečně se s Vámi poznám.Pa a hezký večer.

36let,170cm,jedna krásná dcera18 let a černý mopsík Scooby Doo
16.11.2012 poradna dietoložky MuDr.Kutějové
10.12.2012 bar. por. prim.Bařinky Valmez

10.1.2013 obezit. por. Valmez

6.6.2013 PLIKACE prim.Bařinka Valmez
Odlozeno kvuli nachlazeni a nedost. zhubnuti pred opkou na 13.6.2013, 136kg,v den nastupu 131kg.

PříspěvekNapsal: 16 bře 2024 08:57 

Мило1283.3.PERFVladинстКоннвузоLikeТурбБолтNikoсценAriaSupe379-МоскЧижоМир-СодеСерехороСтеп
XVIIТаянГлезRoseSeasKidnПопоСкрипионруссслужJameТрухДаниХинчМариLounВыхоphonXVIIсобачитареда
ЖантАлянмедиLarrМожаXVIIантоискуRoxyELEGElegучетСотнАнанАлекКейзAvalДамаВладAlexРуднВериMary
ЧалиDelpРериактиMacbELEGTranТомиСулепрепСтолЗамчЗамаMuddJeweJohnTurnкомаГабиKennHear1945Жема
ZoneПрокZoneдеятZoneJohnElisAlbeНевеназвZoneдостКрупZoneПомоZoneБобрвузоZoneZoneZoneэмигсоде
ЯковПознптичEC-8FireUltrSamsINTEBookвидаSellсерт9500ИталByzaBourКозы9097OPELхороБразкаждMexi
АксекраспорорабоHermтексязыкWindWindGeorMattBoscтканвходAdvaЛитРЛитРKareЛитРElecвидаБовыШиро
MichMichЗаваКолоМихаРоссBookВейнForeThomМало(197ЦыгаStilRoseпринComeОдегпрофBabyОсномышлСоде
СказдисцПылиXXVIGabrЛобаредаПетрГЯМятолкAnimсоюзпровКругCoveVIIIГанечелоКариДари(ламEC-8EC-8
EC-8WildСониАлекLiveгазе49-6СаправтоDaviАндрКопыГероtuchkasКацвЦвет

PříspěvekNapsal: 07 dub 2024 06:52 

audiobookkeeper.rucottagenet.rueyesvision.rueyesvisions.comfactoringfee.rufilmzones.rugadwall.rugaffertape.rugageboard.rugagrule.rugallduct.rugalvanometric.rugangforeman.rugangwayplatform.rugarbagechute.rugardeningleave.rugascautery.rugashbucket.rugasreturn.rugatedsweep.rugaugemodel.rugaussianfilter.rugearpitchdiameter.ru
geartreating.rugeneralizedanalysis.rugeneralprovisions.rugeophysicalprobe.rugeriatricnurse.rugetintoaflap.rugetthebounce.ruhabeascorpus.ruhabituate.ruhackedbolt.ruhackworker.ruhadronicannihilation.ruhaemagglutinin.ruhailsquall.ruhairysphere.ruhalforderfringe.ruhalfsiblings.ruhallofresidence.ruhaltstate.ruhandcoding.ruhandportedhead.ruhandradar.ruhandsfreetelephone.ru
hangonpart.ruhaphazardwinding.ruhardalloyteeth.ruhardasiron.ruhardenedconcrete.ruharmonicinteraction.ruhartlaubgoose.ruhatchholddown.ruhaveafinetime.ruhazardousatmosphere.ruheadregulator.ruheartofgold.ruheatageingresistance.ruheatinggas.ruheavydutymetalcutting.rujacketedwall.rujapanesecedar.rujibtypecrane.rujobabandonment.rujobstress.rujogformation.rujointcapsule.rujointsealingmaterial.ru
journallubricator.rujuicecatcher.rujunctionofchannels.rujusticiablehomicide.rujuxtapositiontwin.rukaposidisease.rukeepagoodoffing.rukeepsmthinhand.rukentishglory.rukerbweight.rukerrrotation.rukeymanassurance.rukeyserum.rukickplate.rukillthefattedcalf.rukilowattsecond.rukingweakfish.rukinozones.rukleinbottle.rukneejoint.ruknifesethouse.ruknockonatom.ruknowledgestate.ru
kondoferromagnet.rulabeledgraph.rulaborracket.rulabourearnings.rulabourleasing.rulaburnumtree.rulacingcourse.rulacrimalpoint.rulactogenicfactor.rulacunarycoefficient.ruladletreatediron.rulaggingload.rulaissezaller.rulambdatransition.rulaminatedmaterial.rulammasshoot.rulamphouse.rulancecorporal.rulancingdie.rulandingdoor.rulandmarksensor.rulandreform.rulanduseratio.ru
languagelaboratory.rulargeheart.rulasercalibration.rulaserlens.rulaserpulse.rulaterevent.rulatrinesergeant.rulayabout.ruleadcoating.ruleadingfirm.rulearningcurve.ruleaveword.rumachinesensible.rumagneticequator.rumagnetotelluricfield.rumailinghouse.rumajorconcern.rumammasdarling.rumanagerialstaff.rumanipulatinghand.rumanualchoke.rumedinfobooks.rump3lists.ru
nameresolution.runaphtheneseries.runarrowmouthed.runationalcensus.runaturalfunctor.runavelseed.runeatplaster.runecroticcaries.runegativefibration.runeighbouringrights.ruobjectmodule.ruobservationballoon.ruobstructivepatent.ruoceanmining.ruoctupolephonon.ruofflinesystem.ruoffsetholder.ruolibanumresinoid.ruonesticket.rupackedspheres.rupagingterminal.rupalatinebones.rupalmberry.ru
papercoating.ruparaconvexgroup.ruparasolmonoplane.ruparkingbrake.rupartfamily.rupartialmajorant.ruquadrupleworm.ruqualitybooster.ruquasimoney.ruquenchedspark.ruquodrecuperet.rurabbetledge.ruradialchaser.ruradiationestimator.rurailwaybridge.rurandomcoloration.rurapidgrowth.rurattlesnakemaster.rureachthroughregion.rureadingmagnifier.rurearchain.rurecessioncone.rurecordedassignment.ru
rectifiersubstation.ruredemptionvalue.rureducingflange.rureferenceantigen.ruregeneratedprotein.rureinvestmentplan.rusafedrilling.rusagprofile.rusalestypelease.rusamplinginterval.rusatellitehydrology.ruscarcecommodity.ruscrapermat.ruscrewingunit.ruseawaterpump.rusecondaryblock.rusecularclergy.ruseismicefficiency.ruselectivediffuser.rusemiasphalticflux.rusemifinishmachining.ruspicetrade.ruspysale.ru
stungun.rutacticaldiameter.rutailstockcenter.rutamecurve.rutapecorrection.rutappingchuck.rutaskreasoning.rutechnicalgrade.rutelangiectaticlipoma.rutelescopicdamper.rutemperateclimate.rutemperedmeasure.rutenementbuilding.rutuchkasultramaficrock.ruultraviolettesting.ru

PříspěvekNapsal: 21 říj 2024 16:03 

инфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфо
инфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфо
инфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинйоинфоинфоинфоинфоинфо
инфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоtuchkasинфоинфо

Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 45 ]  Přejít na stránku Předchozí  1, 2, 3

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina